Veřená zakázka

Výměna chladících jednotek

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42513200-7 - Chladící zařízení
Popis:

Dodávka a montáž nové chladící jednotky a demontáž a ekologická likvidace stávající chladící jednotky a v Nemocnici TGM Hodonín.
Součástí dodávky nové chladící jednotky budou veškeré práce spojené s demontáží stávající chladící jednotky a veškeré práce spojené s montáží, zapojením a následným zprovozněním nové chladící jednotky.
Demontáž stávající chladící jednotky bude zahrnovat demontáž stávající chladící jednotky ze střechy budovy nemocnice spolu s veškerými jeřábnickými pracemi, ekologickou likvidaci chladiva, oleje a ekologickou likvidaci stávající chladící jednotky.
Montáž nové chladící jednotky bude zahrnovat úpravu podkladu pro novou chladící jednotku, osazení nové jednotky na antivibrační podložky, zapojení vodního potrubí, doplnění nových uzavíracích motýlových klapek, vlnovcových nebo pryžových komprenzátorů, izolaci potrubí, dopojení el. kabelů, zavodnění potrubního systému a odvzdušnění a následné uvedení do provozu.
Součástí dodávky chladící jednotky bude komunikační karta J – bus pro pozdější připojení do nadřazeného systému. Chladící jednotka musí splňovat nařízení Ecodesign dle EU č. 2016/2281.
IV. 1.2. Ve druhé etapě:
Dodávka a montáž těchto nových zařízení:
Zařízení č. 1 – Teplovzdušné větrání
Zařízení č. 2 – Chlazení (vytápění) – přímé chlazení, chladivo R 410A,
Zařízení č. 3 – Teplovzdušné větrání zázemí

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    21.05.2021