Veřená zakázka

Výkon TDS a BOZP na stavbách fotovoltaických elektráren

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Poradenské, právní a tlumočnické službyStavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
71251000-2 - Architektonické služby a stavební dozor,
71300000-1 - Technicko-inženýrské služby,
71317210-8 - Poradenství v oblasti bezpečnosti a zdraví
Popis:

Předmětem plnění je zajištění výkonu činnosti technického dozoru stavebníka (TDS) a koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP) na stavbu „Fotovoltaické elektrárny formou Design and Build“.

Jedná se o služby TDS a BOZP při dodávce a montáži fotovoltaických elektráren na střechy budov jednotlivých organizací dle přiloženého seznamu (Příloha č.3) formou Design and Build, včetně zaškolení odpovědných pracovníků zadavatele. Vlastníkem budov je Královéhradecký kraj a FVE bude sloužit pro výrobu elektrické energie, která bude spotřebována v rámci provozu jednotlivých objektů s povolenými přetoky nevyužité elektrické energie do distribuční soustavy.
Veřejná zakázka formou design and build bude rozdělena do dvou fází – v první fázi zajistí vybraný zhotovitel projektovou dokumentaci. Technický dozor stavebníka poskytne součinnost při kontrole předané projektové dokumentace a seznámení se s případnými dalšími podklady, souhlasy, stanovisky a dalšími doklady.
V druhé fázi vybraný zhotovitel zajistí úplné, funkční a bezvadné provedení všech stavebních a montážních prací, včetně dodávek potřebných materiálů a zařízení nezbytných pro řádné dokončení díla.

Přítomnost TDS a koordinátora BOZP je v 1. fázi vyžadována při kontrole předané projektové dokumentace a seznámení se s případnými dalšími podklady, souhlasy, stanovisky a dalšími doklady v rozsahu minimálně 10 hod. za každou organizaci a v 2. fázi je přítomnost TDS a BOZP na stavbě vyžadována minimálně 3x v týdnu po 2 hodinách, vždy v místě realizace dle jednotlivých organizací.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    07.02.2024