Veřená zakázka

Vybudování povrchu sportovního hřiště Čapkova, Bílina

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
CPV kódy:
45212221-1 - Stavební úpravy v souvislosti s objekty pro sportovní hřiště
Popis:

Předmětem plnění zakázky je vybudování sportovního polyuretanového vodopropustného povrchu EPDM tl. 11 mm, a to v celkové ploše cca 520 m2. Plocha je rozdělena na dvě části, přičemž jedna je ohraničena sportovní arénou a ta druhá slouží pro volnočasové aktivity pro děti.
Část č. 1 - povrch sportovní arény
Povrch sportovní arény o výměře 275 m2 bude navržen jako víceúčelové sportoviště. Zadavatel záměrně nespecifikuje konkrétní provedení, neboť grafické zpracování (grafický návrh) je jedním z hodnotících kritérií. Jediným požadavkem na grafické provedení je, aby jednotlivé sporty, které zhotovitel do určené plochy navrhne, byly barevně rozlišeny. Plocha dotčeného sportoviště je ohraničena kovovou konstrukcí. Součástí prováděných prací je dodávka a osazení betonových obrubníků, očištění a penetrace stávající betonové plochy.
Část č. 2 - volnočasová plocha
Povrch volnočasové plochy o výměře 243 m2 bude též navržen jako víceúčelová plocha, která by v sobě měla obsahovat minimálně 3x 2D prvky, kruh na „Báčko“ a dále dle návrhu účastníka zadávacího řízení, při dodržení umístění prvků v této ploše. Součástí prováděných prací je dodávka a osazení betonových obrubníků, očištění a penetrace stávající betonové plochy.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    11.08.2021