Veřená zakázka

Vybudování digitální vysokokapacitní sítě v rámci NIO28 – Holešov – Valašské Klobouky – Veselí nad Moravou - projektová dokumentace

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Poradenské, právní a tlumočnické službyOstatníStavebnictví a související činnostiProjekty a studie
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
71000000-8 - Architektonické, stavební, technické a inspekční služby,
71242000-6 - Příprava návrhů a projektů, odhad nákladů,
71246000-4 - Určování a sestavování výkazu výměr pro stavbu,
71247000-1 - Dohled nad stavebními pracemi,
71248000-8 - Dohled nad projektem a dokumentací
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je Výstavba NGA sítě, intervenční oblast 28 - Holešov – Valašské Klobouky – Veselí nad Moravou, spočívající zejména v následujících činnostech:

1) zpracování předprojektové studie s návrhem trasy na podkladu katastrální mapy s grafickým znázorněním předpokládaných dotčených pozemků a s vyznačením všech adresních míst a rozlišením jejich způsobilosti pro čerpání dotace. Podklad předprojektové studie graficky rozliší pozemky, které jsou ve vlastnictví dané obce, kraje a státu v daném katastrálním území.
2) zpracování projektové dokumentace pro územní rozhodnutí (dále jen „DÚR“) včetně výkonu inženýrské činnosti k územnímu rozhodnutí. Konkrétně se jedná o provedení průzkumů a zaměření, zhotovení projektové dokumentace včetně položkového rozpočtu a výkazu výměr, zajištění příslušných stavebních povolení včetně podání žádosti o vydání pravomocného územního rozhodnutí. Projektová dokumentace bude zpracována digitálně, a to způsobem takovým, aby její grafické výstupy bylo možné prohlížet mobilním zařízením typu tablet nebo smartphone s důrazem na interaktivitu a zobrazení polohy operátora pomocí GPS signálu na podkladu ortofoto mapy dle dat ČÚZK a informace RUIN dle dat ČÚZK.
3) Výkon autorského dozoru v průběhu stavebních prací, vždy k jednotlivým úsekům stavby. Výkon autorského dozoru bude probíhat od zahájení stavebních prací až do vydání kolaudačního souhlasu.
4) zpracování seznamů pozemků dotčených stavbou podzemního komunikačního vedení, tj. pozemků, na které má být v souladu s projektovou dokumentací stavba podzemního komunikačního vedení umístěna.
Seznamy musí obsahovat zejména číslo pozemku, katastrální území, číslo LV, jméno, příjmení, adresu bydliště vlastníka a spoluvlastnický podíl spoluvlastníka, jestliže pozemek je ve spoluvlastnictví více osob.
5) vyhotovení a projednání návrhů smluv o budoucích smlouvách o zřízení věcného břemene (služebnosti inženýrské sítě) ve prospěch investora, popř. jiných typů smluv v případech stanovených touto smlouvou (dále jen „smlouvy budoucí“), ke všem pozemkům dotčeným stavbou s vlastníky těchto pozemků, popř. osobami, které hospodaří s pozemky jako s majetkem státu nebo osobami vykonávajícími k pozemkům práva vlastníka pozemků a zajištění jejich podpisů na těchto smlouvách.
6) vyhotovení trubkového a trubičkového plánu v rozsahu potřebném pro realizaci díla a připojení všech požadovaných objektů
7) vyhotovení vláknového a kabelového plánu v rozsahu potřebném pro realizaci díla a připojení všech požadovaných objektů včetně požadavků na redundanci a požadavků vyplývajících z programu NÁRODNÍ PLÁN OBNOVY – Digitální vysokokapacitní sítě, I. Výzva.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    20.12.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    06.01.2023