Veřená zakázka

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA DODÁVKU LAKOVACÍ TECHNOLOGIE PRO SPOLEČNOST REMO CZ TLUMAČOV, S.R.O.

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42000000-6 - Průmyslové stroje
Popis:

Předmětem zakázky je dodávka lakovací technologie (1 ks Lakovací pracoviště včetně stříkacího zařízení) bez možnosti dílčího plnění pro společnost REMO CZ Tlumačov, s.r.o.

Dodávkou lakovací technologie se rozumí dodávka všech požadovaných prvků vybavení, včetně samotné instalace technologie. Doprava technologie na místo určení, osazení nebo montáž, její zapojení včetně všech případných montážních prací nezbytných pro řádné dokončení dodávky a dále provedení všech činností souvisejících s dodávkou včetně školení vztahující se k provozu technologie.

• Dodavatel musí garantovat záruční servisní podporu.
• Dodavatel musí poskytnou školení vztahující se k provozu technologie.

Dodávané zařízení musí být dodáno jako nové, nepoužívané, prvotřídní kvality, zabalené v originálních obalech. V rámci plnění předmětu zakázky bude vybraný dodavatel povinen provést a do nabídkové ceny zahrnout i veškeré další činnosti související s realizací zakázky.

Jsou-li v zadávací dokumentaci nebo jejich přílohách uvedeny konkrétní obchodní názvy, jedná se pouze o vymezení požadovaného standardu a zadavatel umožňuje i jiné technicky a kvalitativně srovnatelné řešení. Technická specifikace požadované technologie je uvedena v příloze č. 2 této ZD.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    10.03.2023
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    27.03.2023