Veřená zakázka

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA DODÁVKU, INSTALACI A ZPROVOZNĚNÍ PLNICÍ LINKY NOVÉHO VÝROBKU NA GELOVÉ BÁZI

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Pardubický kraj
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42921200-0 - Zařízení pro plnění a uzavírání lahví, konzerv a ostatních nádob
Popis:

Předmětem výběrového řízení je dodávka plnIcí linky pro výrobek na gelové bázi v plastovém obalu dle specifikace uvedené v Zadávací dokumentaci. Dále je požadována instalace včetně všech popsaných zařízení a zprovoznění jednotlivých dodaných zařízení, seřízení a najetí kompletní linky na požadovaný výkon. Součástí dodávky je i zaškolení obsluhy zařízení.

Přípustná je pouze dodávka souboru zařízení, která nebyla předmětem odpisů (všechny dodávané komponenty a materiály budou nové, dosud nepoužité).

Zakázka není rozdělena na části a není umožněno dílčí plnění.

Adresa pro podání nabídek: TOMIL s.r.o., ul. Gen. Svatoně 149, Litomyšlské Předměstí, 566 01 Vysoké Mýto.

Nabídku lze zasílat poštou na výše uvedenou adresu nebo odevzdat osobně v zalepené obálce s nápisem "Neotevírat" označené názvem výběrového řízení, názvem zadavatele a názvem nabízejícího. Datem odevzdání se rozumí, že nabídka byla nejpozději v tento den a hodinu na uvedené adrese k dispozici.

Kontaktní osobou zadavatele je pan Ing. Leoš Tefr, TOMIL s.r.o., Gen. Svatoně 149, Litomyšlské Předměstí, 566 01 Vysoké Mýto, tel: +420 465 503 226, mobil: +420 606 687 931, e-mail: leos.tefr@tomil.cz.

Zadavatel prohlašuje, že toto výběrové řízení není veřejnou obchodní soutěží ani veřejným příslibem a nejedná se o veřejnou zakázku realizovanou dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů. Výběrové řízení je vypisováno za podmínek respektující pravidla pro výběr dodavatelů stanovená poskytovatelem dotace na projekty z programu OPPIK.

Vítěz výběrového řízení bere na vědomí, že zadavatel plánuje spolufinancovat projekt z veřejných prostředků formou dotace a tímto se vítěz výběrového řízení stane osobou povinnou spolupůsobit při výkonu finanční kontroly dle § 2, písm. e, zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě, ve znění pozdějších předpisů.

Nabídky mohou být podány v českém, slovenském nebo anglickém jazyce.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    20.06.2022