Veřená zakázka

Výběr provozovatele pro VHI obce Svinaře

Druh zadávacího řízení:
Jiná zakázka
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Správa a údržba, úklidOstatní
Správa a údržba, úklid ->  Ostatní
CPV kódy:
65120000-0 - Provoz čistíren vody,
65130000-3 - Provoz vodovodů
Popis:

Předmětem veřejné zakázky –koncese na služby zadávané v tomto koncesním řízení malého rozsahu je výběr provozovatele vodohospodářské infrastruktury pro oblast dodávek pitné vody a odvádění a čištění odpadních vod, se kterým bude uzavřena smlouva o provozování vodovodního a kanalizačního systému včetně ČOV pro veřejnou potřebu ve vlastnictví zadavatele (dále jen „koncesní smlouva“) ve smyslu § 8 odst. 2 zákona č. 274/2001 Sb., zákona o vodovodech a kanalizacích pro veřejnou potřebu, v platném znění (dále jen „zákon o VaK“).
Provozovatel zajistí provozování vodohospodářské infrastruktury ve smyslu § 2 odst. 3 zákona o VaK. Protiplnění zadavatele za poskytnuté služby spočívá v braní užitků vyplývajících z poskytování služeb, konkrétně v právu vybraného dodavatele jako provozovatele vybírat stočné od odběratelů připojených na provozovanou vodohospodářskou infrastrukturu. Vybraný dodavatel jako provozovatel nese provozní riziko spojené s výběrem stočného.
Projekt souvisí s realizací projektů spolufinancovaných z Národní program životní prostředí ČR, Svinaře – veřejný vodovod – 4.etapa, č. rozhodnutí projektu 1190400320.
Předmětem provozování bude i infrastruktura v oblasti dodávek pitné vody, odvádění a čištění odpadních vod vybudovaná zadavatelem v době trvání koncesní smlouvy.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    26.10.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    23.11.2022