Veřená zakázka

Výběr provozovatele moderního stravovacího zařízení v prostorách UHK - na objektu OSV

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
TelekomunikaceStravování a potraviny
CPV kódy:
55500000-5 - Služby závodních jídelen a zabezpečování pohostinských služeb pro zákazníky
Popis:

V současné době je v rámci kampusu UHK na budově OSV (Objekt společné výuky) na adrese Hradecká 1227, 500 03 Hradec Králové k dispozici prostor pro provozování bufetu.
Zadavatel má záměr zajistit v těchto prostorech provozování prostor vymezených přílohou č. 02 (dále jen „Zařízení“) tak, že toto Zařízení pronajme Koncesionáři, který je bude provozovat na vlastní odpovědnost, náklady a riziko a v rámci provozování Zařízení bude zajišťovat provoz tohoto stravovacího zařízení tak, aby byly zajištěny stravovací a občerstvovací služby nejen pro studenty UHK, resp. pro všechny klienty Zařízení (dále jen „Služby“). Bude rovněž Zařízení udržovat v provozuschopném stavu, aby splňovalo veškeré zákonné požadavky a technické normy vyžadované pro tuto oblast Služeb.

Koncesní smlouva na bude uzavřena s vítězným uchazečem této soutěže na dobu max. 20 let s předpokládanou účinností od cca jara 2022; více viz návrh koncesní smlouvy, příloha č. 04 této výzvy.

Prohlídka místa plnění je stanovena na 19. 07. 2021 od 13:00 hodin na adrese bufetu. Před prohlídkou bude zájemce zapsán do prezenční listiny, kde uvede své jméno a společnost, kterou zastupuje. Případné dotazy a odpovědi budou sepsány a následně zpřístupněny všem uchazečům soutěže.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    17.08.2021