Veřená zakázka

Vybavení radiodiagnostického oddělení

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Ústecký kraj
Kategorie:
Zdravotnictví, sociální služby
Zdravotnictví, sociální služby ->  Přístroje Opravy, revize a servis
CPV kódy:
33100000-1 - Zdravotnické přístroje,
33115100-0 - CT skener,
33124120-2 - Diagnostické ultrazvukové přístroje,
50420000-5 - Opravy a údržba zdravotnických vč chirurgických přístrojů
Popis:

Předmětem zakázky jsou dodávky zdravotnického vybavení podle následující základní specifikace jednotlivých částí zakázky.
Předmětem plnění části 1 VZ je dodávka, zaškolení obsluhy a uvedení do provozu 1 ks digitálního pojízdného RTG přístroje včetně dvou detektorů a příslušenství.
Podrobný rozsah předmětu plnění a technická specifikace dodávky, která je předmětem části 1 VZ, je podrobně uvedena v příloze č. 1 (Technická specifikace) zadávací dokumentace (dále též „ZD“).
Předmětem plnění části 2 VZ je modernizace stávajícího příslušenství CT přístroje Toshiba Aquilion 64 zadavatele, spočívající v dodání přístrojového a softwarového vybavení vč. instalace k rozšíření (upgrade) stávající stanice Vitrea workstation na Vitrea SingleServer, který pracuje na principu portálového serveru s úložnou kapacitou minimálně 3TB. Součástí realizace bude také dodání HW 3 klinických stanic k připojení s uvedeným serverem.
Podrobný rozsah předmětu plnění a technická specifikace dodávky, která je předmětem části 2 VZ, jsou podrobně uvedeny v příloze č. 1 (Technická specifikace) zadávací dokumentace.
Blíže viz ZD

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    08.12.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    08.01.2021