Veřená zakázka

Vybavení pro rehabilitaci

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Ústecký kraj
Kategorie:
Zdravotnictví, sociální služby
Zdravotnictví, sociální služby ->  Přístroje
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
33100000-1 - Zdravotnické přístroje,
33150000-6 - Přístroje pro radioterapii, mechanoterapii, elektroterapii a fyzioterapii
Popis:

Předmětem zakázky jsou dodávky zdravotnického vybavení pro návaznou péči podle následující základní specifikace jednotlivých částí veřejné zakázky.
- část 1 VZ je dodávka, instalace, zaškolení obsluhy a uvedení do provozu 1 ks modulu virtuálního prostředí pro nácvik chůze na pohyblivém chodníku na již existující systém, umístěný na oddělení rehabilitace. Součástí předmětu je též demontáž stávajícího vybavení.
- část 2 VZ je dodávka, instalace, zaškolení obsluhy a uvedení do provozu 3 ks systémů pro robotickou rehabilitaci pacientů. Součástí části 2 VZ je robotický systém pro rehabilitaci ruky, funkční elektrostimulace pro horní končetiny a funkční elektrostimulace pro dolní končetiny.
- část 3 VZ je dodávka, instalace, zaškolení obsluhy a uvedení do provozu 1 ks terapeutického laseru, 4 ks magnetoterapeutických přístrojů, 4 ks kombinovaných elektroléčebných přístrojů (2 ks typ I a 2 ks typ II), 2 ks lymfodrenáže a 1 ks terapeutického ultrazvuku.
- část 4 VZ je dodávka, instalace, zaškolení obsluhy a uvedení do provozu 2 ks pacientských zvedáků a 3 ks aktivně pasivních trenažérů pro DK a HK.
- část 5 VZ je dodávka, instalace, zaškolení obsluhy a uvedení do provozu 1 ks fokusované rázové vlny s 2 ks aplikátorů pro rehabilitaci pacientů.
Blíže viz ZD.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    01.09.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    02.10.2020