Veřená zakázka

Vybavení operačních sálů - II

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Ústecký kraj
Kategorie:
Zdravotnictví, sociální služby
Zdravotnictví, sociální služby ->  Přístroje
CPV kódy:
33100000-1 - Zdravotnické přístroje,
33168000-5 - Endoskopie, endochirurgické přístroje,
33168100-6 - Endoskopy,
33169100-3 - Chirurgický laser
Popis:

Předmětem zakázky jsou dodávky zdravotnického vybavení podle následující základní specifikace jednotlivých částí veřejné zakázky.
Předmětem plnění části 1 VZ je dodávka, instalace, zaškolení obsluhy a uvedení do provozu jednoho souboru laparoskopické sestavy s ICG kamerou vč. příslušenství pro poskytování zdravotní péče. Podrobný rozsah předmětu plnění a technická specifikace dodávky, která je předmětem části 1 VZ, jsou podrobně uvedeny v příloze č. 1 (Technická specifikace) zadávací dokumentace.
Předmětem plnění části 2 VZ je dodávka, instalace, zaškolení obsluhy a uvedení do provozu 1 ks vysokovýkonového pulzního holmium laseru vč. příslušenství, 1 ks flexibilního videoureterorenoskopu určeného pro lithotriptické laserové výkony vč. příslušenství a 1 ks flexibilního ureterorenoskopu určeného pro diagnostické a lithotriptické laserové výkony vč. příslušenství, kompatibilní se stávající endoskopickou věží. Podrobný rozsah předmětu plnění a technická specifikace dodávky, která je předmětem části 2 VZ, jsou podrobně uvedeny v příloze č. 1 (Technická specifikace) zadávací dokumentace. Blíže viz ZD.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    08.12.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    19.01.2021