Veřená zakázka
VYBAVENÍ GASTRONOMICKÉHO PROVOZU NEMOCNICE ČESKÉ BUDĚJOVICE, a.s.
Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika,
Technologie, stroje, přístroje a elektronika -> Technologie, stroje a přístroje
Technologie, stroje, přístroje a elektronika -> Elektronika
CPV kódy:
39221000-7 - Kuchyňské zařízení
Popis:
Předmětem veřejné zakázky je gastronomické vybavení části varny a linka pro výdej jídel pro zaměstnaneckou jídelnu stravovacích služeb v Nemocnici České Budějovice, a.s.
Upozornění:
pro zobrazení zadávacích podmínek
-
calendar_todayLhůta pro podání nabídek do:25.08.2023
Termíny:
Informace o zadavateli
Upozornění:
pro zobrazení informací o zadavateli