Veřená zakázka

Vrbová Lhota - Demolice objektu č.p. 37 v obci Vrbová Lhota

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Středočeský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45111000-8 - Demolice, příprava staveniště a odklizovací práce
Popis:

Předmětem veřejné zakázky jsou bourací práce - odstranění rodinného domu v Poděbradské ulici č.p. 37 v obci Vrbová Lhota, k.ú. Vrbová Lhota, st. parc. č. 45, poz. parc. č. 66/2, 781.
Jedná se odstranění objektu rodinného domu, ve kterém se nacházejí dva byty, provozovna se zázemím a hospodářské zázemí objektu.
Objekt je situován v zastavěném území v jižní části obce Vrbová Lhota. V okolí se nachází vesnická zástavba rodinnými domy se zázemím a objekt občanské vybavenosti - Základní škola a mateřská škola Vrbová Lhota.
Přístup na pozemek je z jihovýchodní strany z veřejného prostranství na pozemku parc. č. 740/10, k.ú. Vrbová Lhota, napojeného z přilehlé komunikace II/329 na pozemku 743/16, k.ú. Vrbová Lhota.

Uchazeč je při manipulaci s materiálem z demolice objektu povinen splnit následující:

- Recyklace materiálu z demolice objektu NESMÍ probíhat v místě demolice objektu, nebo kdekoli jinde v blízkosti obytných domů na území Vrbové Lhoty.
- Zadavatel na svém území disponuje pozemkem, kam svoz materiálu, recyklace a případná skládka recyklátu může být realizována.
- Skládka recyklátu je na pozemku zadavatele ZDARMA bez nároku uchazeče na samotný recyklát, uchazeč ale není povinen recyklát na pozemku složit.
- Prohlídka místa plnění není organizována, dobrovolná prohlídka místa plnění a případného místa skládky a recyklace materiálu je na samotném zájmu uchazeče.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    15.11.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    01.12.2022