Veřená zakázka

Vodovod a kanalizace Choustníkovo Hradiště – oprava Kozí kout

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Ostatní
CPV kódy:
65000000-3 - Veřejné služby
Popis:

Plánovaná stavba řeší výměnu stávajícího kanalizačního sběrače „E1“ a propojení vodovodních řadů v lokalitě Kozí kout v Choustníkově Hradišti.
Kanalizace
Bude provedená náhrada stávajícího kanalizačního potrubí (beton nebo kamenina) za PVC trubky DN300, a to od místa napojení tohoto sběrače na stoku „E“ až po kanalizační šachtu na pozemku st.p.č.122 v k.ú. Choustníkovo Hradiště. Celková délka měněného úseku je cca 35 m. V místě na-pojení na sběrač E bude umístěná spojná revizní šachta. Po druhé straně místní komunikace v sou-běhu s měněným potrubím je další kanalizační sběrač, na kterém bude těsně nad křižovatkou cest umístěná prefabrikovaná dešťová vpusť. Odpad z ní (PVC DN200 dl. cca 5 m) bude převedený přes cestu a přes odbočnou tvarovku zaústěný do nového potrubí. Hloubka uložení nového potrubí bude kopírovat stávající potrubí, i když je krytí nedostatečné. Proto bude v místě vjezdu na poze-mek u č.p.145 potrubí v délce cca 3 m obalené geotextílií a obetonované v tl. cca 150 mm.
Vodovod
Bude provedené propojení stávajících vodovodních řadů „B3“, „B1“ a „B“. Řad „B3“ z PVC Ø 110 bude prodloužený PE potrubím Ø 90 až do trasy potrubí řadu „B“ z PE Ø 3240 (do úrovně konce měněného kanalizačního potrubí). V místě křížení s řadem „B1“ bude provedené propojení obou řadů s uzavíráním všech větví (viz kladečské schéma). Pro objekt č.p.145 bude vysazená nová odbočka přípojky s uzávěrem a zemní ovládací teleskopickou soupravou. Vodovodní potrubí kopíruje průběh terénu a vychází z hloubky uložení stávajících řadů. Vzhledem k tomu, že výško-vé vedení trasy měněného kanalizačního sběrače kopíruje mělkou hloubku uložení stávajícího, bude kanalizační potrubí uložené nad vodovodem (nad vodovodem by bylo nedostatečné ne-zámrzné krytí). Proto bude vodovodní potrubí uloženo v těsnící jílové vrstvě.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    14.02.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    17.03.2022