Veřená zakázka

Vodní dílo Nové Heřminovy, DSP, DPS – II.

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnostiProjekty a studie
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
71320000-7 - Technické projektování
Popis:

Předmět veřejné zakázky je financován prostřednictvím dotačního programu 129 360 „Podpora prevence před povodněmi IV“, jehož správcem je Ministerstvo zemědělství ČR. Zadavatel je povinen se při plnění veřejné zakázky řídit závaznými Pravidly pro poskytování dotací z programu 129 360 „Podpora prevence před povodněmi IV“.

Předmětem veřejné zakázky je zpracování projektových dokumentací pro stavební povolení (dále jen „DSP“) a dokumentací pro provádění stavby (dále jen „DPS“) pro akci Vodní dílo Nové Heřminovy a stavby s ním související, včetně příslušné inženýrské činnosti. Projektové dokumentace DSP a DPS budou zpracovány pomocí metody BIM (Building Information Management). Součástí veřejné zakázky bude koordinace s připravovanou přeložkou silnice I/45 (zadavatel ŘSD) v úseku vodní nádrže a vzájemná koordinace jednotlivých DSP a DPS.

Předmět veřejné zakázky je blíže specifikován včetně technických podmínek v přílohách zadávací dokumentace a ostatních částech zadávacích podmínek, zejména v Technických specifikacích (příloha č. 1), Termínové a cenové specifikaci (příloha č.2) a v Obchodních podmínkách - návrhu smlouvy o dílo (příloha č. 4).

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    03.12.2021