Veřená zakázka

Vltavská cyklistická cesta, úsek Úholičky-Libčice nad Vltavou, dokončení projektové přípravy

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnostiProjekty a studie
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
71320000-7 - Technické projektování
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je aktualizace a dopracování PD vč. rozšíření stavby o napojení cyklostezky na lávku v Řeži a o stavbu cyklistické stezky v katastrálním území Letky na pozemcích p.č. 638/1, 540/1 a 540/2 napojující cyklostezku řešenou ve stávající DUR na místní komunikaci v ulici Pod Viničkou, změna územního rozhodnutí a zajištění stavebního povolení. Projektová dokumentace bude zpracována v rozsahu aktualizace a dopracování DUR, DSP a vypracování PDPS dle vyhlášek 146/2008 Sb. a 499/2006 Sb., v platném znění, při dodržení platných norem, TKP a TP (např. TP 179 Navrhování komunikací pro cyklisty). Součástí díla je dále výkon IČ ke změně ÚR a získání SP včetně kompletní majetkoprávní přípravy, výkon AD a technická pomoc v rámci souvisejících výběrových řízení. Budou aktualizovány (dopracovány) ZOV, havarijní a povodňový plán, nakládání s odpady, plán BOZP, dendrologický průzkum.

PD bude dopracována na základě podmínek územního rozhodnutí o umístění stavby ,,Vltavská cyklostezka, úsek Úholičky – Libčice nad Vltavou ze dne 14. 1. 2011 pod č.j. MeULi/93/2011/174/2010/SÚ, včetně přeložek kabelových vedení v majetku SŽDC, hydrotechnického posudku stavby z hlediska možného ovlivnění průtoku hladin velkých vod, zpracování posouzení stability násypu (přísypu) cyklostezky při průchodu velkých vod a doplnění aktuálního biologického průzkumu s obstaráním udělení Výjimky z ochranných podmínek zvláště chráněných živočichů.

Akce bude rozdělena do dvou etap. I. Etapa je severní část od lávky v Řeži po napojení na ulici Pod Viničkou v Libčicích nad Vltavou včetně napojení lávky v Řeži na cyklostezku a II. Etapa je jižní část od lávky v Řeži po silnici na Úholičky. Objednatel požaduje, aby obě etapy byly součástí jednoho stavebního povolení a PDPS byla vypracována samostatně pro I. a II. etapu.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    01.10.2021