Veřená zakázka

Vestavba školicího střediska, Nováčkova 233/18, Brno - Husovice

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
ITStavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
IT ->  HW a příslušenství
IT ->  SW a Informační systémy Nábytek
Nábytek ->  Kancelářský
Nábytek ->  Ostatní
CPV kódy:
30200000-1 - Počítače,
30230000-0 - Zařízení související s počítači,
39000000-2 - Nábytek (včetně kancelářského), zařízení interiéru, domácí spotřebiče (mimo osvětlení) a čisticí prostředky,
45000000-7 - Stavební práce,
48310000-4 - Balík programů pro tvorbu dokumentů
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění vestavby školícího centra a dodávka nábytku a IT zařízení.

Zakázka je rozdělena na 3 části, přičemž účastníci jsou oprávnění podat nabídku na každou část veřejné zakázky zvlášť, případně na jejich libovolné kombinace, nebo na všechny části veřejné zakázky najednou. Podmínky stanovené v této zadávací dokumentaci se vztahují pro všechny části veřejné zakázky, pokud není výslovně stanoveno jinak.

Informace uvedené v zadávací dokumentaci se týkají všech částí veřejné zakázky, pokud není v zadávací dokumentaci uvedeno jinak. Každá z částí veřejné zakázky bude hodnotící komisí hodnocena odděleně.

I. část – vestavba školicího střediska

Předmětem plnění I. části veřejné zakázky je vestavba školicího střediska do stávajícího objektu, nemění se uliční vzhled objektu ani jeho výška či zastavěná plocha. Stavba nebude narušovat okolní životní prostředí ani pohodu bydlení v okolí – provoz / využití objektu se nemění. Odpady vzniklé při stavbě budou tříděny a dle druhu likvidovány nebo skladovány firmou k tomu oprávněnou. Odpady budou mít charakter komunální a suť. Stavební materiál bude skladován na vlastním pozemku. Vlastní provoz v objektu se nemění a nebude vykazovat nadlimitní hodnoty akustické zátěže pro okolí. Dopravní zátěž a tím hluk od dopravy nebude navýšen.

V rámci stavby nedojde k demolici, pouze v místě vestavby bude sejmuta žulová dlažba a část ŠP podloží; nedojde ke kácení zeleně / dřevin.

V rámci vestavby bude provedena skrývka stávající skladby zpevněné plochy v místě vestavby. Po obvodě vestavby budou provedeny betonové monolitické základové pasy včetně podkladního betonu. Stávající zateplení podhledu ETICS v místě vestavby bude demontováno. Nové obvodové konstrukce jsou jednak plné (vyzděné z ker. tvarovek PTH tl. 300 mm + zateplení KZS Etics tl. 140 mm + omítka), dále pak prosklené – AL profily a trojsklem (A+) na celou světlou výšku vestavby (od podlahy až po stávající stropní konstrukci). Nové příčky budou provedeny zděné z příčkovek PTH 11,5. Podhled bude proveden nový, kazetový s vestavěnými svítidly a jednotkami chlazení. Součástí vestavby je i vybudování sociálního zázemí (WC+kuchyňka). Keramické obklady na WC a předsíni budou min. do v. zárubní. Interiérové dveře budou plné dřevěné a také AL prosklené v rámci interiérových skleněných příček standard např. Milt, Liko-s, atd.

Předmětem této části veřejné zakázky jsou rovněž veškeré činnosti uvedené v čl. IV návrhu smlouvy o dílo, která je Přílohou č. 3a této zadávací dokumentace.

Podrobný popis technický podmínek je obsažen v projektové dokumentaci, která je přílohou č. 1a a nedílnou součástí zadávací dokumentace. Projektovou dokumentaci zpracoval:
Gen. projektant: Ing. Petr Řezníček, IČ 675 50 045, Ulička 303, 664 34 Moravské Knínice, kancelář – Hudcova 78c, 612 00 Brno
Hlavní autorizovaný projektant: Ing. arch. Boris Hála, Tůmova 2257/28, 616 00, Brno, č.a. 972, A.0
Projektant staveb. konstrukčního řešení: Ing. Adam Kurdík, č.a. 1004280, Sklepní 253 Valtice 69142, IP00, IS00
Projektant PBŘ: Ing. Jana Gálová, č.a. 1003769, Klímova 2128/6 Brno – Žabovřesky 61600, IH00.

II. část – IT vybavení

Předmětem plnění II. části je dodávka IT vybavení do školicího střediska. Jedná se o dodávku kancelářských PC sestav, notebooků, kancelářského SW, tiskáren, dataprojektoru, flipchartu, projekčního plátna, magnetické tabule a laserového ukazovátka.

Podrobný popis technické specifikace je součástí přílohy č. 1b, která je nedílnou součástí zadávací dokumentace.

III. část – Nábytek

Předmětem plnění III. části je dodávka kuchyňská linka, skříně, věšáky, kancelářské židle a stoly a další vybavení.

Podrobný popis technické specifikace je součástí přílohy č. 1c, která je nedílnou součástí zadávací dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    03.06.2019