Veřená zakázka

Veřejný vodovod – rekonstrukce a dostavba vodovodní sítě

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Kraj Vysočina
Kategorie:
Správa a údržba, úklidStavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Správa a údržba, úklid ->  Správa a údržba zeleně
CPV kódy:
45230000-8 - Stavební práce pro potrubní, telekomunikační a elektrické vedení, pro dálnice, silnice, přistávací plochy a železnice; zarovnávání ploch
Popis:

Předmětem zakázky je rekonstrukce stávající vodovodní rozvodné sítě a také dostavba vodovodní sítě – doplnění vodovodních řadů v místech, kde tyto v současné době nejsou a navrhují se k dostavbě, zejména za účelem vytvoření okruhů vodovodních řadů pro výhodnější provozní variabilitu provozování sítě a pro celkové vylepšení tlakových poměrů na síti a snížení rychlostí proudění. Realizací projektu bude rozvodná vodovodní síť v místní části Janštejn v plném rozsahu modernizována, včetně vodovodních přípojek pro přilehlé, na veřejný vodovod připojené objekty.

Podrobný rozsah stavebních prací je dán projektovou dokumentací a výkazem výměr, které jsou součástí zadávací dokumentace této zakázky. Zpracovatelem projektové dokumentace je Ing. Vladimír KLIČKA, Boršov 57, 585 05 Dušejov, mob. +420 603 243 494, e-mail klicka@projekceklicka.cz, odpovědná osoba - Ing. Jaromír Nekula, autorizovaný inženýr v oboru Vodohospodářské stavby, číslo autorizace: 1003791.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    08.01.2021
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    29.01.2021