Veřená zakázka

Veřejná zakázka malého rozsahu: „Mateřská škola Slavíčkova – západní štítová stěna – posílení základové spáry

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Stávající objekt mateřské školy se nachází v severovýchodní části města Brna v sídlištní zástavbě městské části Brno-Lesná na ulici Slavíčkova 1. Budova byla postavená koncem šedesátých let minulého století, je nepodsklepená, dvoupodlažní, ukončená plochou střechou s živičnou krytinou. Hlavní vstup do objektu je ze severní strany z přilehlého veřejného chodníku, na který navazuje dvojice venkovních předložených schodišť. Obě tato schodiště jsou zastřešena obloukovou střechou z polykarbonátových desek.
Na fasádách byly identifikovány poruchy z hlediska nesoudržnosti omítkových vrstev na hladkých plochách betonových prvků trhlinky z nerovnoměrného prosedání objektu a zejména trhliny kolem západního štítu z výrazného prosedání všech tří patek pod sloupy tohoto štítu.
Na objektu je navrženo u západní štítové stěny z exteriéru podchycení základových spár prosedajících patek a podchycení překladových trámců přes patky, sanace a zednická zapravení trhlin, přezdění a prozdění výrazných trhlin, zapravení a lokální oprava omítkových vrstev v oblastech sanovaných trhlin, výkopy, zpětné zásypy, oprava chodníku, okapového chodníku a osazení dlažby, lešení. V rámci interiéru objektu je plánováno zednické zapravení a sanace výrazných trhlin kolem západní štítové stěny.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    01.07.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    25.07.2022