Veřená zakázka

Velká Bíteš, ul. U Stadionu – rekonstrukce víceúčelového hřiště

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
CPV kódy:
45212221-1 - Stavební úpravy v souvislosti s objekty pro sportovní hřiště
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je rekonstrukce víceúčelového hřiště, spočívající ve vybudování nového sportovního povrchu a oplocení. Hřiště leží v severozápadní části města v sídlišti bytových domů. Celková obdélníková plocha hřiště je 553 m2 se zapuštěnými brankami pro malou kopanou.
Záměr řeší položení umělé trávy na místo stávající hliněné plochy. Jedná se o umělý trávník s výškou vlasu 24 mm červené a zelené barvy se vsypem z křemičitého písku. Lajnování je provedeno ve 3 barvách. Bílé lajnování pro malou kopanou, žluté lajnování pro volejbal a modré pro florbal a část nohejbalu. Konstrukční skladba hřiště se skládá z drceného kameniva různých frakcí o celkové mocnosti 310 mm. V pláni budou vyhloubeny rýhy pro drenážní systém, ty budou vystlány getotextílií a následně budou položeny drenáže DN100 a DN125 a zasypány drceným kamenivem.
Hřiště bude oploceno záchytnými sítěmi do výšky 3 m a 4 m, do výšky 0,8 m budou vloženy mantinely z KVH hranolů 200/40 mm. V místě zapuštěných branek budou pouze záchytné sítě.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    25.10.2022