Veřená zakázka

V 23665 – dodávka technologie větrné elektrárny – VE 4 – nové vyhlášení

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
31121320-9 - Větrné turbíny,
45251160-0 - Instalace a montáž zařízení na výrobu větrné energie
Popis:

Předmětem této zakázky je kompletní obstarání všech prací, služeb a dodávek spojených s dodávkou technologie větrné elektrárny, konkrétně 1 ks turbíny – VE 4 s výkonem od 2,0 MW/ks do 2,35 MW/ks v rámci projektu zadavatele s názvem „3. větrná elektrárna Melč VE4“ registrační číslo CZ.01.3.09/0.0/0.0/19_302/0023665, kterým jsou práce podle projektové dokumentace „Větrný park Moravice-Melč – technologie a kabelové trasy“ vypracované projektantem Senergos, a.s., IČO: 26915413, se sídlem Družstevní 452/13a, 664 49 Ostopovice, generální projektant Ing. Marek Horsák číslo autorizace ČKAIT 1004761, autorizace v oboru technologická zařízení staveb (dále jen „projektová dokumentace“) a další viz projektová dokumentace.
Projektová dokumentace obsahuje projekt větrného parku, přičemž předmětem plnění dle této zakázky jsou pouze dodávky technologie 1 ks turbíny VE 4. Zadavatel poskytuje projektovou dokumentaci jako celek z toho důvodu, aby měli všichni účastníci veškeré informace o celém rozsahu všech činností a prací, které budou v dané lokalitě probíhat.
Stavební připravenost pro turbínu není předmětem tohoto výběrového řízení.
Základní technické parametry:
 Výška stožáru – max. 95 m
 Délka listu rotoru – max. 50 m
 Výška stavby s listem v horní úvrati – max. 145 m
 Výrobní výkon – min 2,0 MW a max 2,35 MW
 Projektovaná životnost elektrárny – min 20 let
 Provozní hluk – max 104 dB
 Transformátor s výstupním napětím 22kV
 Součástí dodávky budou VN rozvaděče umístěné v patě věže – počty polí viz jednopolová schémata, která tvoří přílohu č. 5 zadávací dokumentace
 Součásti dodávky bude dodávka a montáž leteckého překážkového značení dle podmínek UCL dle vydaného stanoviska, které tvoří přílohu č. 4 zadávací dokumentace
 Barevnost věže – RAL 7035, rotor 1/7 červené konce RAL 3020, červený pruh RAL 3020 na tubusu šířky 3 m (ve výšce 40 – 43 m)
Dodavatel musí při předání turbíny doložit, že technologie splňuje požadavky vyplývající z Pravidel pro provozování distribuční soustavy, které jsou dostupné na https://www.cezdistribuce.cz/cs/energeticka-legislativa/pravidla-provozovani-ds.html (zde jsou právě obsaženy podmínky, které musí VE splnit, tedy i regulaci). Komunikační rozhraní pro komunikaci a povelaci IEC104.
Předmětem plnění je i doprava, instalace a uvedení do provozu – uvedením do provozu se rozumí pozitivní výsledek všech předepsaných testů.
Všechny další detailní vlastnosti, postupy, požadavky a specifikace jsou uvedeny v projektové dokumentaci, která je přílohou č. 3 této zadávací dokumentace. Technické parametry předmětu plnění této zakázky jsou stanoveny s tím, že zadavatel umožňuje jejich modifikaci při zachování principu, kdy výkonové, rozsahové parametry, příkonové, rozměrové a váhové parametry jsou stanoveny jako maximální, pakliže není u konkrétního parametru uvedeno něco jiného, s tolerancí tak, aby zařízení mohlo být vybudováno v místě pro toto zařízení určeném. Technická specifikace stanovuje základ požadavků na funkci, výkony, životnost apod.
V případě, kdy projektová dokumentace obsahuje požadavky nebo odkazy na obchodní firmy, názvy nebo jména, specifická označení zboží a služeb, které platí pro určitou osobu, případně její organizační složku za příznačné, patenty na vynálezy, užitné vzory, průmyslové vzory, ochranné známky nebo označení původu, umožňuje zadavatel použití jiných, kvalitativně a technicky obdobných řešení, která však musí být projednána a schválena vyhlašovatelem.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    30.11.2020