Veřená zakázka

V 00766 – dodávka inspekčního zařízení

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Středočeský kraj
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
38300000-8 - Měřicí přístroje
Popis:

Předmětem plnění této zakázky je dodání plnění předpokládaného v rámci dotačního projektu „Inovace výroby optických bezpečnostních prvků pro zabezpečení polykarbonátových dokladů“.
Technické parametry jsou následující s tím, že zadavatel umožňuje jejich modifikaci při zachování principu, kdy výkonové a rozsahové parametry jsou stanoveny jako minimální a příkonové, rozměrové a váhové parametry jako maximální, pakliže není u konkrétního parametru uvedeno něco jiného, s tolerancí tak, aby zařízení mohlo být instalováno v místě pro toto zařízení určeném.
Tato zakázka zahrnuje i dopravu, montáž, uvedení do provozu v místě určeném zadavatelem. Vybraný dodavatel zodpovídá za to, že zakázka bude dodána kompletní a bude obsahovat všechny díly potřebné k bezvadnému provozu. Pro výrobu budou použity pouze originální (nerepasované) komponenty.
Technická specifikace stanovuje základ minimálních požadavků na funkci, výkony, životnost apod.
Obsahuje-li ZD nebo její přílohy konkrétní obchodní názvy či značky, jedná se pouze o vymezení požadovaného standardu a zadavatel umožňuje i jiné technicky a kvalitativně srovnatelné řešení.

Inspekční zařízení musí splňovat specifikace a požadavky, které jsou uvedeny níže:
Obecný popis:
Zařízení musí být schopno provádět kontrolu kvality lisovaných holografických (DOVID) prvků v polymerním substrátu vytvořených lisováním z niklových desek na lisovacím stroji pracujícím v režimu R2R v reálném čase.
Zařízení musí být schopno kontrolovat detaily s vysokým rozlišením uvnitř holografických motivů (DOVID). Prvky DOVID jsou vytvořeny v rozlišení max. 254 000 dpi a požadovaný inspekční systém musí být schopen opticky zpracovat takto složité struktury a vypořádat se s nežádoucími odrazy. Musí používat vhodné zdroje světla, detekovat defekty v lisovaných strukturách i v neporušeném substrátu o minimální velikosti 50 mikronů, musí sledovat příčné a podélné roztažení substrátu během procesu lisování, musí sledovat a monitorovat difrakční účinnost DOVID prvků. Musí mít vhodný software schopný vytvořit škálovatelný protokol o provedené kontrole.
Požadované technické parametry:
Materiál: polykarbonátová fólie 50 až 175 µm, jedna strana lesklá, jedna strana matná, prvky DOVID jsou vylisovány vždy na lesklé straně.
Kontrolovaná šířka: až 500 mm
Délka opakování: až 850 mm
Maximální rychlost: 50 m/min
Optické rozlišení: min. 50 x 50 µm
Konfigurace: vzhledem k použitému specifickému polymernímu substrátu (lesklý/matný) je nutné použít dvoukanálové řešení se zdroji světla pracujícími na principu jak zrcadlového odrazu tak rozptylu v kombinaci s odpovídajícím počtem kamer pro řádkové snímání s dostatečným rozlišením.
Pracovní stanice: dostatečně výkonný počítač
Úložiště dat: minimálně 4 TB kapacity pro ukládání dat
Síť: možnost připojení k místní síti ethernet
Požadované vlastnosti systému:
 Systém musí detekovat různé typy defektů (jako jsou škrábance, prachové částice, stříkance barvy/oleje, šmouhy atd.) uvnitř reliéfního prvku DOVID a na povrchu a ve hmotě neporušeného polykarbonátového substrátu.
 Systém musí průběžně sledovat difrakční účinnost.
 Systém musí být schopen sledovat jas difrakce světla v neomezeném počtu míst v rámci každého opakování. Tyto sledovací body musí být volně definovatelné uživatelem.
 Jas se musí měřit na 100 % sledovaných bodů ve 100 % opakování – bez vzorkování.
 Difrakční účinnosti stanovené v každém sledovaném místě, po každé otáčce, musí být vizualizovány jako škálovatelný graf, který zobrazuje úroveň jasu v procentech referenční hodnoty. V grafu musí být čáry představující jednotlivé sledovací místa barevně rozlišitelné.
 Systém musí nepřetržitě sledovat příčné a podélné roztažení (v důsledku tahů a teploty použitých při lisování) substrátu.
 Systém musí průběžně sledovat opakovací délku a šíři materiálu a graficky znázornit jejich průběh v čase a místě.
 Systém musí zobrazovat odchylky od cílových hodnot v příslušných jednotkách (mm, %).
 Systém musí podporovat vizualizaci více kontrolních kanálů na jedné pracovní stanici (displeji).
 Systém musí mít vhodný software schopný vytvořit škálovatelný report o provedené inspekci.
Zakázka není rozdělena na části.
Zadavatel nehodlá s účastníky jednat o nabídkách ve smyslu čl. 5.4 Pravidel.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    26.04.2024