Veřená zakázka

V 00728 – Pořízení technologie na materiálové využití ve společnosti ROKA Recycling s.r.o. – dodávka linky – nové vyhlášení

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Materiál, součástky a náhradní díly
CPV kódy:
42600000-2 - Strojní nářadí
Popis:

Předmětem zakázky je dodání linky na výrobu PVC prášku z PVC odpadů včetně příslušenství za podmínek uvedených dále.
Technické parametry poptávaného zařízení – linky na výrobu PVC prášku z PVC odpadů jsou následující s tím, že zadavatel umožňuje jejich modifikaci při zachování principu, kdy výkonové a rozsahové parametry jsou stanoveny jako minimální a příkonové, rozměrové a váhové parametry jako maximální, pakliže není u konkrétního parametru uvedeno něco jiného, s tolerancí tak, aby zařízení mohlo být instalováno v místě pro toto zařízení určeném.
Tato zakázka zahrnuje i dopravu, montáž, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy v místě určeném zadavatelem. Vybraný dodavatel zodpovídá za to, že zakázka bude dodána kompletní a bude obsahovat všechny díly potřebné k bezvadnému provozu. Pro výrobu budou použity pouze originální (nerepasované) komponenty.
Technická specifikace stanovuje základ minimálních požadavků na funkci, výkony, životnost apod.
Obsahuje-li ZD nebo její přílohy konkrétní obchodní názvy či značky, jedná se pouze o vymezení požadovaného standardu a zadavatel umožňuje i jiné technicky a kvalitativně srovnatelné řešení.
Projekt je spolufinancován z Operačního programu životní prostředí, registrační číslo CZ.05.01.05/08/22_004/0002318, název projektu „Pořízení technologie na materiálové využití ve společnosti ROKA Recycling s.r.o.“
Podrobnosti viz zadávací dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    31.05.2024