Veřená zakázka

V 00645 – Produktová a procesní inovace výroby speciálních termosvařitelných laků pro použití v obalovém průmyslu ve společnosti VIKTOR trade, s.r.o. – dodávka linky

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Kraj Vysočina
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42900000-5 - Různá strojní zařízení pro všeobecné účely a speciální strojní zařízení
Popis:

Předmětem plnění této zakázky je dodání plnění předpokládaného v rámci dotačního projektu Produktová a procesní inovace výroby speciálních termosvařitelných laků pro použití v obalovém průmyslu ve společnosti VIKTOR trade, s.r.o., registrační číslo CZ.01.1.02/0.0/0.0/21_373/0027163.
Konkrétně je předmětem zakázky dodání technologie linky, včetně uvedeného příslušenství za podmínek uvedených v příloze č. 3 zadávací dokumentace (kupní smlouva) a v rozsahu dle příloh této kupní smlouvy (Technická specifikace předmětu plnění apod.). Technické parametry jsou uvedeny s tím, že zadavatel umožňuje jejich modifikaci při zachování principu, kdy výkonové a rozsahové parametry jsou stanoveny jako minimální a rozměrové a váhové parametry jako maximální, pakliže není u konkrétního parametru uvedeno něco jiného.
Tato zakázka zahrnuje dopravu, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy v místě určeném zadavatelem.
Technická specifikace stanovuje základ minimálních požadavků na funkci, výkony, životnost apod.
Obsahuje-li ZD nebo její přílohy konkrétní obchodní názvy či značky, jedná se pouze o vymezení požadovaného standardu a zadavatel umožňuje i jiné technicky a kvalitativně srovnatelné řešení.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    27.10.2022