Veřená zakázka

V 00618 – dodávka optického mikroskopu s příslušenstvím

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Středočeský kraj
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
38634000-8 - Optické mikroskopy
Popis:

Předmětem plnění této zakázky je dodání plnění předpokládaného v rámci dotačního projektu „Rozšíření výzkumně vývojového centra ve společnosti IQS Group s.r.o.“, registrační číslo CZ.01.1.02/0.0/0.0/20_338/0024251.
Technické parametry jsou následující s tím, že zadavatel umožňuje jejich modifikaci při zachování principu, kdy výkonové a rozsahové parametry jsou stanoveny jako minimální a příkonové, rozměrové a váhové parametry jako maximální, pakliže není u konkrétního parametru uvedeno něco jiného, s tolerancí tak, aby zařízení mohlo být instalováno v místě pro toto zařízení určeném.
Tato zakázka zahrnuje i dopravu, montáž, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy v místě určeném zadavatelem. Vybraný dodavatel zodpovídá za to, že zakázka bude dodána kompletní a bude obsahovat všechny díly potřebné k bezvadnému provozu. Pro výrobu budou použity pouze originální (nerepasované) komponenty.
Technická specifikace stanovuje základ minimálních požadavků na funkci, výkony, životnost apod.
Obsahuje-li ZD nebo její přílohy konkrétní obchodní názvy či značky, jedná se pouze o vymezení požadovaného standardu a zadavatel umožňuje i jiné technicky a kvalitativně srovnatelné řešení.
Technická specifikace
Souřadnicové měřící zařízení pro optické a dotykové měření
Využití, popis měřícího zařízení:
Měřící zařízení bude využíváno pro přesné měření přípravných a kontrolních procesů replikace optických holografických struktur, pro přesný monitoring pozic jednotlivých optických struktur (hologramů) na výrobním archu (PC fólie) a materiálech technologických operací (barevná PMMA deska, Ni plech, PC fólie). Na základě měření se bude vyhodnocovat XY (2D) poziční umístnění všech optických pozic, jejich skutečné rozměry, rotační posuvy, vzájemné rozestupy a jejich srovnávaní s výrobním zadáním. Výsledky měření finálních produktů budou sloužit pro interní kvalitativní posuzovaní výrobků (fólie s optickými prvky), protokoly z měření budou archivované případně poskytnuté finálním zákazníkům jako výstup z kvalitativní kontroly společnosti.
Technické parametry:
Zařízení pro měření pozičních parametrů plochých (2D) optických reliéfů s možností rozšíření měření na skenovaní 3D objektů. Optické reliéfy jsou implementované v různých materiálech a zařízení musí umožnovat měření v matriálech – PMMA, Ni, PCB a i další.
Zařízení musí splňovat tyto požadavky:
 práce s vzorky o velkosti 750x600mm bez nutnosti další/dodatečné manipulace se vzorkem,
 přesnost měření optickým senzorem minimálně MPE XY (2D) = 2µm +L/300 (teplotní rozsah 18-22°C) doloženo certifikací ISO 10360-7:2011 a opakovatelnost měření RU XY (2D) = 1,5 µm (teplotní rozsah 18-22°C) doloženo certifikací ISO 10360-7:2011
 přesnost měření dotykovým senzorem minimálně MPE XY (2D) = 2 µm +L/300 (teplotní rozsah 18-22°C) a MPE XYZ (3D) = 2,8 µm +L/300 (teplotní rozsah 18-22°C) doloženo certifikací ISO 10360-2:2009 a chyba měření tvaru RONt = 3µm dle normy ISO 12181,
 je vybaveno optickým i dotykovým senzorem, dotyková hlava dovede skenovat a má funkci samo středění,
 v zařízení je instalován vrchní koaxiální osvit a spodní difuzní osvit, další osvit pomoci LED osvětlení v modrém a červeném spektru na prstenci objektivu s možnosti nastavení intenzity osvětlení každé LED diody na vnějším prstenci,
 umožnuje dotykové i optické měření v jednom měřícím programu v automatickém režimu,
 obsahuje instalaci softwaru v českém jazyce včetně manuálů v českém jazyku,
 disponuje teplotními senzory pro měřené díly,
 obsahuje referenční etalony pro ověření kalibrace optického a dotykového senzoru,
 obsahuje software pro vytváření a formátovaní měřících protokolů,
 obsahuje hardware a software od jednoho výrobce,
 umožnuje dodateční připojení otočného stolu, senzoru monochromatického světla, snímače teplot

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    01.08.2022