Veřená zakázka

V 00611A – Automatizace a digitalizace výrobního procesu ve společnosti SKLÁRNY MORAVIA, akciová společnost – dodávka sklářského stroje a doplňkových technologií

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Jihomoravský kraj
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42330000-8 - Tavící pece,
42990000-2 - Ostatní účelové stroje
Popis:

Zadavatel si vyhrazuje právo rozdělit zakázku na jednotlivé části mezi více účastníků.
Zakázka je rozdělena na 3 části přiměřeně v souladu s § 35 zákona o zadávání veřejných zakázek. Nabídky mohou být předkládány na celou zakázku nebo na její jednotlivé části v návaznosti na níže uvedené rozdělení. Každá část bude hodnocena samostatně.
Zakázka je rozdělena na následující 3 části:
1) Část 1: Sklářský stroj (DG)
2) Část 2: Dávkovač skloviny (DG)
3) Část 3: Zasouvač obalů + příčný dopravník
Účastník může podat nabídku na jednu z těchto výše uvedených částí zakázky, případně na dvě části zakázky nebo na všechny části zakázky. V rámci každé části zakázky musí být účastníkem nabídnuto vždy kompletní plnění části zakázky.
Předmětem plnění této zakázky je dodání plnění předpokládaného v rámci dotačního projektu Automatizace a digitalizace výrobního procesu ve společnosti SKLÁRNY MORAVIA, akciová společnost, registrační číslo CZ.01.2.06/0.0/0.0/20_322/0024045 uvedeného níže, a to za podmínek uvedených dále.
Technické parametry jsou následující s tím, že zadavatel umožňuje jejich modifikaci při zachování principu, kdy výkonové a rozsahové parametry jsou stanoveny jako minimální a příkonové, rozměrové a váhové parametry jako maximální, pakliže není u konkrétního parametru uvedeno něco jiného, s tolerancí tak, aby zařízení mohlo být instalováno v místě pro toto zařízení určeném. Součástí zakázky je dodávka, šéfmontáž k mechanickému a elektrickému připojení všech dodávaných zařízení a ovládacích prvků, včetně uvedení do provozu, zaškolení obsluhy a účasti techniků při studeném testu.
Dodavatel zodpovídá za to, že zakázka bude dodána kompletní a bude obsahovat všechny díly potřebné k bezvadnému provozu. Pro výrobu budou použity pouze originální (nerepasované) komponenty.
Technická specifikace stanovuje základ minimálních požadavků na funkci, výkony, životnost apod. Dodavatel je povinen do dodávky a tím i do celkové ceny zahrnout veškeré nutné příslušenství, které je nezbytné k výrobě sortimentu pro SG a DG v celém rozsahu dle uvedené specifikace pro stroj.
Jedná se např. o takové příslušenství, které zadavatel není schopen identifikovat, respektive je specifické pro daného výrobce vzhledem k unikátnosti řešení každého dodavatele, ale které je nezbytné pro standardní výrobu dle specifikace zadavatele.
Příslušný dodavatel se zavazuje potvrzením zakázky dodržet veškeré body tohoto dokumentu.
Obsahuje-li ZD nebo její přílohy konkrétní obchodní názvy či značky, jedná se pouze o vymezení požadovaného standardu a zadavatel umožňuje i jiné technicky a kvalitativně srovnatelné řešení.
1) Část 1: Sklářský stroj (DG)
Podrobná technická specifikace je stanovena v příloze č. 1 kupní smlouvy (příloha č. 2 zadávací dokumentace).
2) Část 2: Dávkovač skloviny (DG)
Podrobná technická specifikace je stanovena v příloze č. 1 kupní smlouvy (příloha č. 3 zadávací dokumentace).
3) Část 3: Zasouvač obalů + příčný dopravník
Podrobná technická specifikace je stanovena v příloze č. 1 kupní smlouvy (příloha č. 4 zadávací dokumentace).

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    15.07.2022