Veřená zakázka

V 00598 – pořízení fotovoltaické elektrárny o výkonu 214,56 kWp k pokrytí vlastní spotřeby podniku K - Rent s. r. o.

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Jihočeský kraj
Kategorie:
Energie
Energie ->  Ostatní
CPV kódy:
09330000-1 - Solární energie
Popis:

Předmětem plnění této zakázky je dodání plnění předpokládaného v rámci dotačního projektu Pořízení fotovoltaické elektrárny o výkonu 214,56 kWp k pokrytí vlastní spotřeby podniku K - Rent s. r. o., registrační číslo CZ.01.3.10/0.0/0.0/19_316/0021023.
Předmětem této části zakázky je dodání níže uvedené technologie fotovoltaické elektrárny, včetně příslušenství nezbytného pro jeho provoz, za podmínek uvedených dále v rámci realizace výše uvedeného projektu.
Technické parametry jsou následující s tím, že zadavatel umožňuje jejich modifikaci při zachování principu, kdy výkonové a rozsahové parametry jsou stanoveny jako minimální a rozměrové a váhové parametry jako maximální, pakliže není u konkrétního parametru uvedeno něco jiného, s tolerancí tak, aby technologie mohla být instalována v místě pro toto určeném zadavatelem.
Tato zakázka zahrnuje konstrukci, výrobu, dopravu, montáž, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy v místě určeném zadavatelem.
Dodavatel zodpovídá za to, že zakázka bude dodána kompletní a bude obsahovat všechny díly potřebné k bezvadnému provozu. Pro výrobu budou použity pouze originální (nerepasované) komponenty.
Technická specifikace stanovuje základ minimálních požadavků na funkci, výkony, životnost apod.
Příslušný dodavatel se zavazuje potvrzením zakázky dodržet veškeré body tohoto dokumentu.
Obsahuje-li ZD nebo její přílohy konkrétní obchodní názvy či značky, jedná se pouze o vymezení požadovaného standardu a zadavatel umožňuje i jiné technicky a kvalitativně srovnatelné řešení.
Technická specifikace a další podmínky
Předmětem řešení je nová fotovoltaická elektrárna. Elektrárna bude vybudována na střeše objektu na adrese Novohradská 1764, České Budějovice, PSČ 370 01– podrobnosti viz níže místo plnění.
Elektrárna bude tvořena:
Max. počet panelů Min. PNOM panelu [Wp] Min. instalovaný výkon [kWp] Max. instalovaný výkon [kWp]
Objekt Novohradská 596 Ks 360 kWp 214,56 kWp 215 kWp
Maximální možná velikost panelů je: šířka 1300 mm, délka 2100 mm, váha panelu max. 25 kg. Rozměr tloušťky panelů je doporučený s ohledem na nosnost střechy.
Veškeré technické podrobnosti jsou uvedeny v projektové dokumentaci a výkazu výměr, který je přílohou č. 3 této zadávací dokumentace. Projektová dokumentace a výkaz výměr jsou zpracovány pro typizovaný návrh řešení, kdy účastníci výslovně mohou nabídnout jiné, objektivně lepší řešení.
Projektová dokumentace, technická specifikace a výkaz výměr představuje popis minimálních parametrů technického řešení. Účastníci výslovně mohou nabídnout i jiné lepší technické řešení s tím, že dle tohoto technického řešení příslušně upraví výkaz výměr a toto technické řešení popíší a doloží (produktové listy výrobců jednotlivých zařízení apod.) tak, aby zadavatel mohl posoudit splnění minimálních požadovaných podmínek.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    08.04.2022