Veřená zakázka
V 00555 – Posílení inovační výkonnosti rodinného podniku směřujícího k udávání trendu na trhu jemného křehkého pečiva – dodávka technologií
Technologie, stroje, přístroje a elektronika -> Technologie, stroje a přístroje
Zadavatel si vyhrazuje právo rozdělit zakázku na jednotlivé části mezi více účastníků.
Zakázka je rozdělena na 3 části přiměřeně v souladu s § 35 zákona o zadávání veřejných zakázek. Nabídky mohou být předkládány na celou zakázku nebo na její jednotlivé části v návaznosti na níže uvedené rozdělení. Každá část bude hodnocena samostatně.
Zakázka je rozdělena na následující 3 části:
1) Část 1: Šoker
2) Část 2: Dvoukomorový chladicí box automatického kynutí
3) Část 3: Elektrická sázecí pec
Účastník může podat nabídku na jednu z těchto výše uvedených částí zakázky, případně na dvě části zakázky nebo na všechny části zakázky. V rámci každé části zakázky musí být účastníkem nabídnuto vždy kompletní plnění konkrétní části zakázky.
Předmětem plnění této zakázky je dodání plnění předpokládaného v rámci dotačního projektu Posílení inovační výkonnosti rodinného podniku směřujícího k udávání trendu na trhu jemného křehkého pečiva, registrační číslo CZ.01.1.02/0.0/0.0/21_373/0027185.
Technické parametry jsou následující s tím, že zadavatel umožňuje jejich modifikaci při zachování principu, kdy výkonové a rozsahové parametry jsou stanoveny jako minimální a příkonové, rozměrové a váhové parametry jako maximální, pakliže není u konkrétního parametru uvedeno něco jiného, s tolerancí tak, aby zařízení mohlo být instalováno v místě pro toto zařízení určeném.
Tato zakázka zahrnuje i dopravu, montáž, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy v místě určeném zadavatelem. Vybraný dodavatel zodpovídá za to, že zakázka (respektive její dílčí část) bude dodána kompletní a bude obsahovat všechny díly potřebné k bezvadnému provozu. Pro výrobu budou použity pouze originální (nerepasované) komponenty.
Technická specifikace stanovuje základ minimálních požadavků na funkci, výkony, životnost apod.
Obsahuje-li ZD nebo její přílohy konkrétní obchodní názvy či značky, jedná se pouze o vymezení požadovaného standardu a zadavatel umožňuje i jiné technicky a kvalitativně srovnatelné řešení.
1) Část 1: Šoker
Technická specifikace pekařského šokeru ke zmrazování produktu
Maximální rozměr š.2510 x h.2510 x v.2680 mm
Vnitřní kapacita – 2x pekařský vůz 650x1000 mm
Materiál – nerez ocel
Vyhřívaný rám dveří
Provětrávání podlahy
Kapacita proudění vzduchu cca 26000 m3/hod
Teplotní rozsah -35 st. C až -10 st. C
Chlazení těsta 200 kg/hod z +25 stupňů na -5 stupňů
Dvoustupňový polohermetický kompresor pro okolní teplotu od +30 st C
Chladící výkon -20 st. C VT/45 st. C VT/+20 st. C
Max příkon agregát do 25 kW
Max příkon výparník do 35 kW
Automatické odtávání
2) Část 2: Dvoukomorový chladicí box automatického kynutí
Technická specifikace pekařského chladícího boxu – 2 komory k automatickému řízení kynutí, přerušenému kynutí a kynutí čerstvých klonků, skladování krátkodobě zamražených polotovarů
Maximální rozměr 1 komory 2300x6500x2400 mm
Kapacita – 18 pekařských vozů 650x1050 mm
Materiál – nerez ocel
Propojení na VLAN a USB
Vytápění rámu dveří
Pochozí vrstva protiskluzová
Možnost nastavení vlhkosti v rozsahu 40-99%
Nastavitelný teplotní rozsah -25 st. C až +40 st. C
Možnost změny programu během automatického režimu
Samočistění trysek
Úspora vody a energie
Polohermetický kompresor pro teplotu od 30 st. C
Chladící agregát Maximální příkon 10kW
Chladící výkon -30 st C VT/45 st. C KT
Chladící výkon -20 st. C VT/45 st. C KT
Chladící výkon -10 st. C VT/45 st. C KT
Možnost nastavení:
o chlazení
o mražení
o kynutí
o přerušované kynutí
o řízené kynutí s odpekem do 36 hodin
o uchování těsta
3) Část 3: Elektrická dvouetážová sázecí pec (sálavé pečení)
Technická specifikace
Velikost pečné plochy 600x800 mm
Jednotlivé ovládání etáže (2 display – 2 etáže)
Kynárna součástí pece
Výška etáže 200 mm
El. Příkon do 5kW na etáž
-
calendar_todayLhůta pro podání nabídek do:19.01.2022