Veřená zakázka

V 00532 – dodávka laminačního zařízení

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Středočeský kraj
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42994230-1 - Laminátory
Popis:

Předmětem zakázky je dodání níže uvedeného zařízení – laminačního zařízení, včetně příslušenství za podmínek uvedených dále v zadávací dokumentaci a jejích přílohách. Technické parametry jsou následující s tím, že zadavatel umožňuje jejich modifikaci při zachování principu, kdy výkonové a rozsahové parametry a požadavky na přesnost jsou stanoveny jako minimální a příkonové, rozměrové a váhové parametry jako maximální, pakliže není u konkrétního parametru uvedeno něco jiného, s tolerancí tak, aby zařízení mohlo být instalováno v místě pro toto zařízení určeném.
Tato zakázka zahrnuje dopravu, montáž a uvedení do provozu v místě určeném zadavatelem.
Dodavatel zodpovídá za to, že zakázka bude dodána kompletní a bude obsahovat všechny díly potřebné k bezvadnému provozu. Pro výrobu budou použity pouze originální (nerepasované) komponenty.
Technická specifikace stanovuje základ minimálních požadavků na funkci, výkony, životnost apod., přičemž účastníci mohou nabídnout lepší technická řešení. Všechna zařízení budou vybavena nezbytným provozním vybavením a příslušenstvím tak, aby je bylo možné po instalaci začít používat.
Příslušný dodavatel se zavazuje potvrzením zakázky dodržet veškeré body tohoto dokumentu.
Obsahuje-li ZD nebo její přílohy konkrétní obchodní názvy či značky, jedná se pouze o vymezení požadovaného standardu a zadavatel umožňuje i jiné technicky a kvalitativně srovnatelné řešení.
Technická specifikace
Zařízení – laminátor, se bude používat pro laminační procesy laboratorních testů a výroby plastových průkazů. Laminátor bude pracovat s archovým materiálem. Jednotlivé sety archů budou manipulovány mimo laminační komoru, Pro laminaci se archy umísťují do laminační komory. Laminátor bude rovnoměrně distribuovat zvolenou teplotu a tlak na celý povrch nosné laminační kazety. Laminátor bude umožnovat nastavení různých programů laminace a stupňovitou volbou ohřevu, chlazení, tlaku a doby jednotlivých stupňů laminace – laminační křivka. Laminátor umožní také nastavení minimálních hodnot tlaku a teplot.
Laminátor bude vhodný pro zpracovávaní typických materiálů PC, PET, PETG, PVC a jejich kombinací. Bude umožnovat zařazení laminačních vrstev s RF obvody.
Manipulaci s materiálem, jeho vkládaní a vykládaní z/do laminační komory, bude ulehčovat pohyblivý zvedací manipulační stůl s možnosti naklápění pro výměnu jednotlivých setů laminačních materiálů z laminačních kazet. Manuálně připravené laminačními sety se automaticky zvednou do požadované výšky pro manuální zasunutí kazety do laminační komory.
Laminátor musí být schopný provádět opakované laminace dle zvolených parametrů laminačních křivek (teplota, tlak, čas). Výsledkem laminačního procesu bude laminát, který bude splňovat kvalitativně požadavky pro identifikační průkazy typu ID a řidičské oprávnění (formát ID 1) datová stránka pasu (formát ID 3) Pas apod.

Technické parametry laminatoru
- Maximální formát archů 500x600mm, až 48 karet ve formátu ID1 na archu
- Hodinová kapacita až 1200 karet/hod ve formátu ID-1
- Maximální laminační teplota + 250°C
- Odchylka nastavené laminační teploty +/- 2°C
- Rozpětí laminačních tlaků 0-350 psi (arch 600x500 mm)
- Definovaní parametrů laminačních cyklů (teplota, tlak, čas)
- Leštěné laminační kazety v adekvátním počtu pro dosazení maximální hodinové kapacity
- Laminační podložky s tloušťkou 1,9 a 4 mm
- Pohyblivý zakládací výtah
- Naklápěcí manipulační stůl
Laminační zařízení musí být dodáno včetně chladící jednotky a všech součástí nutných pro jeho provoz. Součástí nabídky musí být detailní technická specifikace, včetně jejího technického výkresu.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    25.06.2021