Veřená zakázka

V 00502D – Produktová a procesní inovace horizontálního lakování plastových dílů ve společnosti HAJDIK a.s. – dodávka technologií 2

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Zlínský kraj
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronikaMateriál, součástky a náhradní díly
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42120000-6 - Čerpadla a kompresory,
42410000-3 - Zdvihací a manipulační zařízení,
42960000-3 - Velicí a řídicí systémy, tiskařská a grafická zařízení, kancelářské automatizační zařízení a zařízení na zpracování dat,
42990000-2 - Ostatní účelové stroje,
44160000-9 - Potrubí, trubky, pažnice, trubkoví a příbuzné položky,
44212000-9 - Konstrukční výrobky a jejich díly mimo montované stavby
Popis:

Zadavatel si vyhrazuje právo rozdělit zakázku na jednotlivé části mezi více účastníků.
Zakázka je rozdělena na 7 části přiměřeně v souladu s § 35 zákona o zadávání veřejných zakázek. Nabídky mohou být předkládány na celou zakázku nebo na její jednotlivé části v návaznosti na níže uvedené rozdělení. Každá část bude hodnocena samostatně.
Zakázka je rozdělena na následující 7 části:
1) Část 1: Mobilní regálový systém
2) Část 2: MaR
3) Část 3: VZV
4) Část 4: Interiérová manipulační technika
5) Část 5: Potrubní systém
6) Část 6: Zásobovací systém kapalného CO2
7) Část 7: Kompresorovna
Účastník může podat nabídku na jednu z těchto výše uvedených částí zakázky, případně na více částí zakázky nebo na všechny části zakázky. V rámci každé části zakázky musí být účastníkem nabídnuto vždy kompletní plnění části zakázky.
Předmětem plnění této zakázky je dodání plnění předpokládaného v rámci dotačního projektu Produktová a procesní inovace horizontálního lakování plastových dílů ve společnosti HAJDIK a.s., registrační číslo CZ.01.1.02/0.0/0.0/20_318/0023789 uvedeného níže, a to za podmínek uvedených dále pro její jednotlivé části.
Technické parametry jsou následující s tím, že zadavatel umožňuje jejich modifikaci při zachování principu, kdy výkonové a rozsahové parametry jsou stanoveny jako minimální a příkonové, rozměrové a váhové parametry jako maximální, pakliže není u konkrétního parametru uvedeno něco jiného, s tolerancí tak, aby zařízení mohlo být instalováno v místě pro toto zařízení určeném.
Tato zakázka zahrnuje i dopravu, montáž, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy v místě určeném zadavatelem. Dodavatel zodpovídá za to, že zakázka bude dodána kompletní a bude obsahovat všechny díly potřebné k bezvadnému provozu. Pro výrobu budou použity pouze originální (nerepasované) komponenty.
Technická specifikace stanovuje základ minimálních požadavků na funkci, výkony, životnost apod.
Příslušný dodavatel se zavazuje potvrzením zakázky dodržet veškeré body tohoto dokumentu.
Obsahuje-li ZD nebo její přílohy konkrétní obchodní názvy či značky, jedná se pouze o vymezení požadovaného standardu a zadavatel umožňuje i jiné technicky a kvalitativně srovnatelné řešení.
1) Část 1: Mobilní regálový systém
Technická specifikace mobilního regálového systému je uvedena v příloze č. 3 zadávací dokumentace.

2) Část 2: MaR
Technická specifikace
Řídicí systém musí být tvořen autonomními volně programovatelnými procesními podstanicemi, které pro případnou vzájemnou komunikaci a komunikaci s vizualizačními nadstavbami využívají komunikační standard BACnet/IP, který zajišťuje současnou i budoucí otevřenost systému a jednoduchou integraci se zařízeními třetích stran.
Procesní podstanice musí disponovat certifikátem BACnet Conformance Certificate potvrzujícím shodu s BACnet standardem ISO 16848-5, minimálně revize 1.12.
Pro procesní podstanice je vyžadován profil BACnet Building Controller (B-BC).
Procesní podstanice musí obsahovat všechny potřebné systémové funkce jako
- Správa alarmů, díky čemuž je zajištěna včasná identifikace poruch a nežádoucích stavů
o Procesní podstanice musí podporovat více typů alarmů pro různě vážné situace a různé režimy potvrzování (nebo nepotvrzování) konkrétního typu alarmu
- Časové programy a kalendáře
o Procesní podstanice musí podporovat digitální, vícestavové i analogové typy časových programů
o Procesní podstanice musí podporovat programy výjimek a kalendáře pro možnost přeřízení týdenního programu během svátků a jiných investorem definovaných dnů
- Ukládání historických dat a trendů pro možnost sledování dynamického chování technologických zařízení
o Procesní podstanice musí podporovat periodické vzorkování i uložení hodnoty datového bodu při její změně o definovanou hodnotu
Navržený řídicí systém musí být modulární a vestavěné vstupy/výstupy nebo periferní moduly musí umožňovat připojení a ovládání všech standardních typů signálů používaných v rámci měření a regulace, tedy digitální vstupy (včetně využití jako čítačové vstupy), analogové vstupy (NTC, Pt1000, Ni1000, 0-10 V, 0-20 mA, 4-20 mA), digitální výstupy (relé, triaky) a analogové výstupy (0-10 V, 4 20 mA).
Navržený řídicí systém musí podporovat také integraci komunikačních protokolů Modbus RTU, Modbus TCP a M-Bus, díky čemuž je zajištěna otevřenost systému a integrace zařízení třetích stran.
Navržené ovládací dotykové panely musí stejně jako procesní podstanice disponovat certifikátem BACnet Conformance Certificate potvrzujícím shodu s BACnet standardem ISO 16848-5, minimálně revize 1.12. Pro ovládací dotykové panely je vyžadován profil BACnet Operator Display (B-OD).
Navržené dotykové panely musí být určeny k montáži do dveří rozvaděče, aby bylo možné je využívat pro lokální monitorování a ovládání řízené technologie.
Navržené dotykové panely musí být navíc vybaveny také vestavěným webovým serverem podporujícím technologii HTML5 tak, aby obsluha mohla využít standardní webový prohlížeč s podporou HTML5 pro vzdálené připojení z počítače nebo tabletu.
Navržené dotykové panely musí podporovat minimálně následující funkce:
- Grafické ovládání s podporou animovaných prvků včetně grafického editoru s knihovnou připravených grafických prvků – části řízené technologie, grafy, tlačítka, popisky atd.
- Správu alarmů
- Správu časových programů a kalendářů
- Zobrazování trendů s možností uživatelsky vytvářet definice trendů pro analýzu chování řízení technologie
Navržené dotykové panely musí využívat zabezpečenou komunikaci HTTPS mezi webovými klienty (např. webový prohlížeč) a vestavěným webovým serverem. Vyžadováno je využívání bezpečnostních certifikátů.
Další podrobnosti jsou uvedeny v příloze č. 4 zadávací dokumentace.

3) Část 3: VZV
Technická specifikace čelního dieselového vysokozdvižného vozíku je uvedena v příloze č. 5 zadávací dokumentace.

4) Část 4: Interiérová manipulační technika
Technická specifikace interiérové manipulační techniky je uvedena v příloze č. 6 zadávací dokumentace.

5) Část 5: Potrubní systém
Technická specifikace potrubního systému je uvedena v příloze č. 7 zadávací dokumentace.

6) Část 6: Zásobovací systém kapalného CO2
Technická specifikace potrubního systému je uvedena v příloze č. 8 zadávací dokumentace.

7) Část 7: Kompresorovna
Technická specifikace kompresorovny je uvedena v příloze č. 9 zadávací dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    03.05.2021