Veřená zakázka

V 00266C – PŘESMOSTY ke společnému vzdělávání – zahraniční stáže – nové vyhlášení

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Olomoucký kraj
Kategorie:
Vzdělávání a konferenceOstatní
CPV kódy:
63515000-2 - Cestovní služby
Popis:

Předmětem plnění této veřejné zakázky je kompletní obstarání služeb spočívající v zajištění zahraničních stáží v rámci projektu „PŘESMOSTY ke společnému vzdělávání“, který je podpořen z Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání, registrační číslo CZ.02.3.62/0.0/0.0/16_037/0004848.
Předmětem této veřejné zakázky malého rozsahu je kompletní zajištění 3 zahraničních stáží pro pedagogické pracovníky a další aktéry v oblasti vzdělávání, kteří budou rozděleni do 3 skupin. V každé skupině vycestuje 15 osob, celkem vycestuje 45 osob. Dodavatel zajistí trvalou přítomnost tlumočníka a průvodce (může být v jedné osobě) po celou dobu trvání zahraničních stáží.
Každá zahraniční stáž bude zajištěna v délce 5 dní (minimálně 5 a maximálně 6 nocí pobytu). Do délky zahraniční stáže se nezapočítávají dny určené pro přepravu.
Zadavatel si vyhrazuje právo rozdělit veřejnou zakázku na jednotlivé části mezi více účastníků.
Zakázka je rozdělena na části 1 až 3 v souladu s § 35 zákona o zadávání veřejných zakázek. Nabídky mohou být předkládány na celou zakázku nebo na její jednotlivé části v návaznosti na níže uvedené rozdělení. Každá část bude hodnocena samostatně.
Zakázka je rozdělena na následující 3 části:
1) Část 1: 1. skupina – červen/červenec 2019, Itálie
2) Část 2: 2. skupina – září/říjen 2019, Dánsko
3) Část 3: 3. skupina – duben/květen 2020, Slovensko
Účastník může podat nabídku na jednu z těchto výše uvedených částí zakázky, případně na více částí či na všechny části zakázky. V rámci každé části zakázky musí být účastníkem nabídnuto vždy kompletní plnění části zakázky.
Místem realizace zahraničních stáží jsou lokality vybrané zadavatelem na základě definování potřeb účastníků projektu v závislosti takto:
1. skupina – červen/červenec 2019, Itálie
2. skupina – září/říjen 2019, Dánsko
3. skupina – duben/květen 2020, Slovensko
Termíny je možno uzpůsobit dle organizace školního roku v cílové destinaci tak, aby byla stáž realizována mimo dobou školních prázdnin.
Podrobnosti viz zadávací dokumentace

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    22.03.2019