Veřená zakázka

Územní studie Radčice – U Lípy

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Projekty a studie
CPV kódy:
71241000-9 - Studie proveditelnosti, poradenství, analýza,
71243000-3 - Studie (zařízení a integrace)
Popis:

Předmětem plnění této veřejné zakázky je zpracování územní studie pro lokalitu Radčice – U Lípy dle podkladů pro vypracování studie.
Územní studii Radčice – U Lípy (dále též „ÚS“) pořizuje úřad územního plánování. ÚS je územní studií ve smyslu § 25 a § 30 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, v platném znění (dále „stavební zákon“).
Cílem územní studie je navrhnout řešení veřejného prostranství v níže uvedené rozvojové lokalitě.
Bude řešeno prostorové uspořádání a funkční využití veřejných prostranství a navrženo schéma dělení pozemků souvisejících s veřejnými prostranstvími. Budou navrženy regulační podmínky pro výstavbu související s veřejnými prostranstvími. Bude řešena dopravní a technická infrastruktura. Bude vyřešena vazba na stávající zástavbu a stávající využívání území.
Účelem územní studie je vytvořit podklad pro rozhodování v území a materiál, na jehož základě bude možné pokračovat v přípravě dokumentace pro vydání územního rozhodnutí nebo územního souhlasu.
Lokalita určená k řešení se nachází v Radčicích u Krásné Studánky. Lokalita tvoří přechod mezi stávající zástavbou a krajinářsky cennou volnou krajinou s roztroušenou podhorskou vesnickou zástavbou. Jedná se převážně o návrhovou plochu bydlení čistého dle platného územního plánu města Liberec. Předmětem řešení je soubor pozemků o celkové výměře cca 10 ha. V lokalitě vymezené hranicí řešeného území bude zpracováno konkrétní podrobné řešení v souladu s požadavky uvedenými níže.
V širších vztazích bude řešena dopravní a technická infrastruktura, prostupnost území a vazba na funkční zemědělskou výrobu – kravín a zemědělsky obhospodařované pozemky.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    30.09.2016
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    17.10.2016