Veřená zakázka

Úspory energie v logistickém areálu BILLA Modletice

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
CPV kódy:
45213200-5 - Stavební úpravy skladů a průmyslových budov
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací. Jedná se o stavební a technologické úpravy ve stávajících objektech v uzavřeném areálu společnosti BILLA. Předmět veřejné zakázky je rozdělen na 3 částí:

Část I. TZB
V rámci této části je řešena kompletní rekonstrukce zařízení stávajících kotelen A3 a A4. Součástí řešení je demontáž veškerého vybavení kotelen zajišťující topnou vodu a přípravu TUV. Předmětem plnění je výměna stávajících páteřních rozvodů vytápění objektu I. a II. etapy. Jedná se především o prostory skladovací haly a navazujících místností. Součástí řešení rozvodů je i napojení na rozvody ve 2.np, které byly vyměněny v rámci samostatného projektu úpravy kanceláří. Trasy páteřních rozvodů budou zachovány, včetně prostupů konstrukcí stěn a stropů. Spolu s vyměněným potrubím páteřních rozvodů budou osazeny i přívodní potrubí pro nově budovaný objekt Velkoskladu BILLA III. etapa.

Část II. ELE
Projekt této části řeší výměnu stávajícího osvětlení ve skladovací hale I. a II. etapy, prostoru příjmu a expedice a navazujících provozních prostor, včetně skladování materiálu v 1.PP. Součástí řešení je návrh osvětlení pro nové rozmístění regálů v objektu I. etapy. Součástí řešení elektroinstalace je nové připojení upravovaného rozváděče technologie nabíjení AKU vozíků. V rámci projektu se uvažuje s demontáží a odstraněním staré kabeláže k původním zařízením, která jsou v rámci projektu nahrazena novými. Při realizaci se musí počítat s činnostmi, které budou vyžadovat ověření funkčnosti jednotlivých kabelů před jejich odpojením a odstraněním.
Do této části předmětu zakázky nespadá dodávka samotných svítidel (bude soutěžena v samostatném výběrovém řízení) a technologické vybavení nabíjecí stanice.

Část III. MaR
Projekt měření a regulace (MaR) zabezpečuje automatický provoz měněných technologií větrání a vytápění ve stávajícím areálu v Modleticích v objektech I. a II. etapy. Ve stávajících skladech dochází k výměně technologie vytápění a u stávajících vzduchotechnických jednotek bude vyměněn regulační uzel u vodního ohřevu. Bude řešeno ovládání čerpadel v retenční nádrži pod objektem II. etapy. Pro zajištění požadovaných technologických parametrů, signalizaci provozu a poruch systému zadavatel požaduje napojení na stávající řídicí systém PLC firmy Domat Control System s.r.o., který je použit v celém areálu BILLA.

Předmět zakázky je přesně vymezen a popsán v projektové dokumentaci včetně soupisu stavebních prací a výkazu výměr, a to všemi jejími částmi. Tyto dokumenty v souhrnu tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace.

Poznámka: profil zadavatele neumožňuje označit druh zadávacího řízení jako kategorii "jiné", kam toto výběrové řízení správně spadá a současně umožnit příjem nabídek v elektronické podobě. Po konzultaci s podporou provozovatele Portálu pro vhodné uveřejnění jak tak toto výběrové řízení označeno jako "veřejná zakázky malého rozsahu", přestože se o veřejnou zakázku malého rozsahu nejedná".

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    12.02.2021
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    15.03.2021