Veřená zakázka

Úspory energie IZOPOL DVOŘÁK, s.r.o. – Tvářecí lis Plzeň

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42636000-3 - Lisy
Popis:

Zadavatel vyhlašuje zadávací řízení na dodávku s názvem „Úspory energie IZOPOL DVOŘÁK, s.r.o. – Tvářecí lis Plzeň“ (dále jen „zakázka“).
Druh VŘ: Dodávky, Předmět zakázky není rozdělen na části. Zadavatel neumožnuje dílčí plnění.
Veškeré podmínky a náležitosti zadávacího řízení jsou uvedeny v této zadávací dokumentaci (dále také „ZD“) a jejích přílohách.
Obsahuje-li zadávací dokumentace nebo její přílohy konkrétní obchodní názvy či značky, jedná se pouze o vymezení požadovaného standardu a zadavatel umožňuje i jiné technicky a kvalitativně srovnatelné řešení.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a montáž tvářecího lisu dle níže uvedeného zadání a dalších příloh zadávací dokumentace. Zadavatel určuje účastníkům speciální technické podmínky pro předmět veřejné zakázky.
Zadavatel technickými podmínkami vymezuje charakteristiku poptávaného předmětu plnění, tj. minimální technické parametry, které musí splňovat nabízený předmět plnění dodavatelů. V případě, že dodavatel nabídne předmět plnění, který nebude splňovat kteroukoliv z technických podmínek, bude vyloučen z výběrového řízení z důvodu nesplnění zadávacích podmínek.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    05.12.2022