Veřená zakázka

Úspory energie - Automatické svazkování trubic linky ALFA

Druh zadávacího řízení:
Jiná zakázka
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42000000-6 - Průmyslové stroje
Popis:

Předmětem výběrového řízení je realizace modernizace výrobní linky ALFA ve společnosti ORPA Papír a.s. (závod Lanškroun) s cílem dosáhnout vyšší stability procesu a snížení produkce odpadů a celkové zvýšení produktivity linky.

Předmětem výběrového řízení se pro účely soutěže v tomto plnění rozumí dodávka upgrade strojních součástí stávající výrobní linky ALFA 250 DEN 12/130/F rok výroby 2008. Strojním zařízením ALFA rozumíme produktivní stroj pro navíjení a oddělování papírových trubic menších průměrů. Jedná se o standardizované výrobní zařízení od francouzského výrobce navíjecích a rozpichovacích strojů EBERLE. Stroj produkuje papírové trubice o průměru od 30 mm do 110 mm a délky 300 - 1 500 mm.
Předmětem výběrového řízení je automatické svazkování trubic výrobní linky ALFA. Trubice dle parametrů (uvedených v Příloze 3 - Technická specifika) vystupují ze stávajícího navíjecího stroje ALFA. Rozsahem zakázky je převzetí trubic od výstupu stroje ALFA ve výšce 1 120 mm, natvarování do svazku, přesunu svazku k zapáskování PP páskou ve dvou místech a následnému přesunutí zapáskovaného svazku na výstupní válečkovou dráhu. POZOR! Za svazkováním trubic je třeba kalkulovat 1,5 m volné válečkové dráhy: Tento prostor bude případně možné využít pro následnou implementaci zařízení pro ovíjení strečovou folií, která ale není rozsahem této ZD.

Bližší vymezení předmětu výběrového řízení je uvedeno v Příloze č. 3 - Technická specifikace a Příloze č. 5 – Layout výrobní linky ALFA. Uchazeč musí výslovně uvést ve své nabídce, zda plní jednotlivé požadavky a parametry v této příloze (za tímto účelem využije samotnou Přílohu č. 3 - Technická specifikace a v ní požadované údaje doplní do tabulky).

Předmětem zakázky je dále konstrukce, výroba, doprava do místa plnění, montáž a uvedení zařízení do provozu v sídle zadavatele.

Předpokládaná hodnota zakázky činí 3.000.000,- Kč bez DPH.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    12.05.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    12.06.2020