Veřená zakázka

Úsekové měření rychlosti Želešice

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Oděvy, textilBezpečnostní služby a zařízení pro zabezpečení
CPV kódy:
35000000-4 - Bezpečnostní, hasičské, policejní a ochranné vybavení
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup zařízení do vlastnictví zadavatele pro měření úsekové rychlosti se zabezpečením provozu zařízení včetně automatizovaného přenosu dat o provedeném měření a zajištění provozu potřebných softwarových aplikací.
Zařízení musí umožnit certifikované měření úsekové rychlosti vozidel na požadovaném (určeném) úseku. Musí automaticky zaznamenávat přestupky, které budou zobrazovány, bezpečně ukládány a následně automaticky zpracovávány ve stávajícím programovém vybavení města Šlapanice tak, aby výstupem byly dokumenty používané ve správním řízení.
V rámci plnění veřejné zakázky provede na vlastní náklady dodavatel: dodávku zařízení, oživení zařízení, napojení zařízení na zdroj elektrické energie, kterou bude hradit zadavatel, na základě výzvy zadavatele zajišťovat jeho údržbu, aktualizace a podporu softwarového vybavení (telefonickou a elektronickou podporu činností - Helpdesk periodické ověření - kalibrace) po dobu záruční lhůty 24 měsíců Na základě výzvy zabezpečí jeho přemístění na nové jiné stanoviště dle určení zadavatele. Dále zabezpečí šifrovaný přenos dat z měřícího zařízení do informačního systému města Šlapanice.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    01.11.2023
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    20.11.2023