Veřená zakázka

Urgentní příjem 1. etapa - Aktualizace projektové dokumentace Rekonstrukce a modernizace objektu H v Nemocnici Znojmo

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnostiProjekty a studie
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
71320000-7 - Technické projektování
Popis:

Předmětem zakázky je aktualizace stávající projektové dokumentace DPS resp. vyhotovení komplexní jednostupňové projektové dokumentace pro stavební povolení a pro provedení stavby vč. projednání s dotčenými orgány státní správ a zabezpečení jejich kladných stanovisek a zajištění stavebního povolení.

a) Dokumentace pro vydání stavební povolení a pro provedení stavby bude splňovat požadavky vyhlášky č. 405/2017 Sb. o stanovení rozsahu dokumentace veřejné zakázky na stavební práce pro stavební povolení a na dokumentaci pro provedení stavby a soupisu stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr, ve smyslu stavebního zákona č. 183/2006 Sb. a prováděcí vyhlášky, která musí splňovat podmínky a požadavky na zadávací dokumentaci dle ZZVZ č. 134/2016 Sb. v platném znění a prováděcích právních předpisů k tomuto zákonu.
Položkový výkaz výměr bude dodán samostatně jako neoceněný (slepý výkaz výměr) a samostatně oceněný (rozpočet) ve formátu RTS.
Součástí zakázky je i provedení všech potřebných průzkumů a doměření potřebných pro zpracování PD.
PD bude předána v počtu 6 pare v listinné podobě, 1x v elektronické podobě ve formátu pdf, dwg, xls a doc.
b) Zajištění inženýrské činnosti – souhlasná stanoviska dotčených orgánů státní správy, stavební povolení.
c) Spolupráce (činnost) při výběru zhotovitele (dodavatele stavebních prací).
d) Autorský dozor projektanta

Aktualizace projektové dokumentace bude zpracována pro celý objekt H s vyznačením již dříve provedených částí a částí k realizaci. Stěžejní části rekonstrukce budou zahrnovat kompletní rekonstrukci 1. NP, části 2. NP a projektem dotčených části 1. PP a 3. NP budovy H vč. výměny stávajícího výtahu. Projektová dokumentace bude obsahovat minimálně tyto obory: architektonicko-stavební řešení (ASŘ), požárně bezpečnostní řešení celého objektu (PBŘ), zdravotně-technické instalace (ZTI), vytápění (ÚT), silnoproudé elektroinstalace (SP), slaboproudé elektroinstalace (SLP) s členěním na strukturovanou kabeláž (SK) + telefony přes LAN, společná televizní anténa (STA), vnitřní kamerový systém přes LAN, systém kontroly vstupu (EKV), docházkový systém (DS), vyvolávací systém přes LAN (VS), jednotný čas (JČ), dále Elektrická požární signalizace (EPS) + evakuační rozhlas (ERO), vzduchotechnika a chlazení (VZT), měření a regulace (MaR) a přípravou pro profese EPS, Elektrický zabezpečovací systém (EZS), domovní rozhlas přes LAN, optické propojení s dohledovým centrem v objektu B1, systém sestra-pacient, zdravotnická technologie a nábytkového vybavení, orientační systém.

Projektová dokumentace bude zpracována komplexně se zohledněním již provedených rekonstrukcí. Dotčené doposud nerekonstruované prostory jsou plánovány pro provoz kožního oddělení nemocnice. Rozpočet bude zpracován na ty části, které jsou určeny k realizaci.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    14.12.2021