Veřená zakázka

ÚŘAD PRÁCE ČR – VZMR – PRAHA – FYZICKÁ OSTRAHA NA PRACOVIŠTÍCH II

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Bezpečnostní služby a zařízení pro zabezpečení
CPV kódy:
79713000-5 - Strážní služby
Popis:

1. Tato veřejná zakázka malého rozsahu je zadávána mimo rámec zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen jako „zákon“ nebo „ZZVZ“) v souladu s ustanovením § 31 ZZVZ podle zásad § 6 zákona. Pokud je tedy tento zákon uváděn, či je odkazováno na jeho konkrétní ustanovení, rozumí se tím analogické použití ustanovení v přiměřeném rozsahu a způsobu.
2.Předmětem veřejné zakázky je poskytování strážní služby a dále informování osob a řízení front, tj „recepční služby“ (dále jen společně „FO“), která bude poskytována prostřednictvím strážní služby v objektu zadavatele na adrese Českolipská 421/1, 190 00 Praha 9.
Rozsah a obsah požadovaného plnění je v této zadávací dokumentaci specifikován podle potřeb Úřadu práce níže.
V objektu jsou provozovány činnosti úřadu práce. Budovy jsou v příslušnosti hospodaření Úřadu práce České republiky. Účastník, se kterým bude uzavřena smlouva, bude povinen zajistit fyzickou ostrahu objektu, a to v požadovaném rozsahu, četnosti a kvalitě. Plnění musí být poskytováno v souladu se všemi platnými bezpečnostními a protipožárními předpisy. Služba fyzické ostrahy objektu musí odpovídat všem požadavkům uvedeným v této zadávací dokumentaci. Bližší specifikace a technické podmínky jsou uvedeny v Příloze č. 2 ZD – Závazný vzor návrhu smlouvy. Všechny osoby budou plynule a bez vad hovořit českým jazykem.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    12.01.2023