Veřená zakázka

Úprava hřišť v areálu Sokola Roztoky v Roztokách u Prahy

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní Opravy, revize a servisMateriál, součástky a náhradní díly
CPV kódy:
44611500-1 - Zásobníky na vodu,
45212200-8 - Stavební úpravy sportovních zařízení,
45212290-5 - Opravy a údržba sportovních zařízení,
45232450-1 - Výstavba drenážních systémů,
45232453-2 - Stavební práce vztahující se k drenáži,
45236110-4 - Vyrovnávání povrchu pro sportoviště
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je rekonstrukce povrchů dvou hřišť umístěných v areálu Sokola Roztoky tak, jak je vyznačeno v příloze 3a) této zadávací dokumentace. Stávající stav obou ploch je zachycen na fotodokumentaci 3b) a c). Plnění zakázky je požadováno systémem „design and build“. Od zhotovitele je tedy požadována jednoduchá stavební dokumentace, včetně položkového rozpočtu, která bude zadavatelem schválena a následně bude podle ní zbudováno samotné dílo. Dále je požadováno zjištění pravděpodobného průběhu inženýrských sítí a jejich vytyčení v rámci realizace stavby. Zadavatel nepředpokládá potřebu jakéhokoliv stavebního řízení. Pouze pro vybudování podzemního zásobníku vody pro zavlažovací systém bude třeba územního souhlasu. Veškerá jednání s příslušným stavebním úřadem zajistí zadavatel.
Věcně se jedná o změnu stávajícího umělého povrchu (tartan) hřiště č. 1 (27x44m) na nový multifunkční povrch z umělé trávy 2. generace. Zde proběhne vyčištění stávajícího umělého povrchu, jeho vyrovnání speciální stěrkou a následná pokládka povrchu nového. Nový povrch bude UMT 2. generace (kupř. JUTA Fast Track) s křemičitým zásypem. Hřiště bude doplněno umělým osvětlením, umožňujícím plný provoz po setmění.
Povrch multifunkčního hřiště bude zahrnovat lajnování a kotvící prvky pro konstrukce pro 2 basketbalová hřiště (umístění a konstrukce košů zůstávají stávající), jedno tenisové a 2 volejbalová hřiště a hřiště pro malou kopanou. Oplocení zůstává původní, beze změn. Systém odvodnění povrchu je ponechán stávající – plošný vsak do podkladových vrstev.
Dále se jedná o rekonstrukci stávající plochy sloužící k tréninku kopané (hřiště 2, 21x40m) a její rozšíření na jihozápadní straně cca o 5m - viz půdorys 3d. Pro umožnění tohoto rozšíření bude demontován stávající nadzemní zásobník vody na zavlažování, celý zavlažovací systém bude odstrojen a přepojen na nově zbudovaný, podzemní zásobník vody o objemu 20 m3 v oblasti jihozápadního rohu hřiště (výkres 3e). V rámci nezbytných terénních úprav při rozšíření hřiště, na jihozápadní straně, se vybuduje opěrná zeď. Odvod a likvidace srážkových vod budou u tohoto hřiště zabezpečeny novým drenážním systémem (půdorys 3f). Bude stržen stávající umělý trávník, provedeno dosypání a úprava konstrukčních vrstev hřiště a položen nový koberec umělého trávníku 3. generace. Zadavatel připouští použití i již použitého materiálu, pokud jím účastník řízení disponuje a pokud je tento kvalitativně způsobilý k dalšímu použití. Okolo celého hřiště bude vybudováno nové oplocení z flexibilních sítí, do výšky 4 m. V oplocení je požadován vjezd pro údržbu a pěší branka pro hráče. Brána a branka jsou požadovány uzamykatelné.
Plocha hřiště bude zahrnovat lajnování a případnou přípravu pro konstrukce pro malou kopanou.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    11.06.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    08.07.2020