Veřená zakázka

Úklidové služby pro FF OU 2021-2022/2

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Správa a údržba, úklid
Správa a údržba, úklid ->  Úklid
CPV kódy:
90910000-9 - Úklidové služby
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je poskytování služeb spočívajících v zajištění úklidových služeb v objektech Filozofické fakulty Ostravské univerzity dle aktuálních potřeb zadavatele po dobu 24 měsíců.

Předmětem veřejné zakázky je:

Zajištění služeb řádného úklidu

Popis požadovaných služeb, jejich rozsah, specifikace a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 1 – Popis objektů a rozsah požadovaných služeb a Příloze č. 2 – Technická specifikace požadovaných služeb, které jsou nedílnou součástí této zadávací dokumentace.

Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem, na jejímž základě budou poskytovány jednotlivé úklidové služby dle aktuálních provozních potřeb zadavatele. Plnění veřejné zakázky bude za zadavatelem stanovených obchodních podmínek (viz čl. 5 zadávací dokumentace) probíhat formou jednotlivých zakázek zadávaných na základě rámcové dohody bez obnovení soutěže.

Zadávaní jednotlivých zakázek na základě rámcové dohody bude probíhat formou zaslání písemné objednávky zadavatele. Objednávka bude vítězným dodavatelem potvrzena nejpozději do 2 pracovních dnů od jejího doručení.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    22.12.2020