Veřená zakázka

Údržba zeleně města Hrádek nad Nisou 2018 - 2022

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Liberecký kraj
Kategorie:
Správa a údržba, úklid
Správa a údržba, úklid ->  Správa a údržba zeleně
Správa a údržba, úklid ->  Ostatní
CPV kódy:
77300000-3 - Zahradnické služby,
77310000-6 - Služby vysazování a údržby zelených ploch,
77340000-5 - Prořezávání stromů a zastřihování živých plotů
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je údržba veřejné zeleně na území města Hrádek nad Nisou - místní části Hrádek nad Nisou, Donín u Hrádku nad Nisou, Loučná, Dolní Sedlo, Dolní Suchá u Chotyně, Václavice u Hrádku nad Nisou, Oldřichov na Hranicích.
I. Kategorie - I. intenzitní třída:
I. intenzitní třída zahrnuje všechny květinové záhony, centrální a významné plochy v centru města. Každá plocha v této intenzitní třídě má podrobně určenu přesnou výměru všech jednotlivých prvků zeleně (prvek je např. květinový záhon, trávník, keřová skupina atd.), požadovaný druh technologické operace vztahující se k danému prvku zeleně a četnost jednotlivých operací, viz Přílohy č. 1 až 3 zadávací dokumentace.
II. Kategorie - II. intenzitní třída:
II. intenzitní třída zahrnuje veškeré plochy zeleně v obytných čtvrtích. Plochy, požadovaný druh technologických operací a četnost jednotlivých operací, které jsou u všech ploch v této kategorii stejné, jsou vymezeny v Přílohách č. 1 až 3 zadávací dokumentace.
III. Kategorie - III. intenzitní třída:
Jedná se o plochy přírodě blízké, jako psí hřiště a mulčované plochy v letech minulých atd. Plochy, požadovaný druh technologických operací a četnost jednotlivých operací, které jsou u všech ploch v této kategorii stejné, jsou vymezeny v Přílohách č. 1 až 3 zadávací dokumentace.
IV. Kategorie - údržba stromů 1 - 5 let po výsadbě:
Údržba stromů 1 - 5 let po výsadbě je rozdělena do dvou oddílů dle stáří výsadby a tomu odpovídající četnosti a druhu údržby, tzn. tato kategorie je rozdělena na údržbu stromů 1-3 roky po výsadbě a na údržbu stromů 4-5 roků po výsadbě.
V. Kategorie - údržba stromů starších než 5 let od výsadby:
Jedná se o údržbu, zdravotní prořezy, bezpečnostní kácení stromů nemocných, poškozených, určených dendrologickým posudkem k likvidaci včetně pařezů a to zejména v parcích města, stromových seskupení, krajinných alejí atd.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    19.02.2018
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    07.03.2018