Veřená zakázka

Údržba skalních masivů na území Statutárního města Teplice na období r. 2020-2021

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
71500000-3 - Služby ve stavebnictví
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je provádění kontrol stavu sítí a lan na svazích skalních masívů (1x ročně, vždy začátkem roku dle klimatických podmínek), vypracování písemné zprávy o kontrole včetně pořízení fotodokumentace. Součástí plnění jsou i práce jako odstranění náletových dřevin, oprava sítí, odstranění uvolněného materiálu a další blíže neurčené práce související s údržbou skalních masívů, které budou zadávány jednotlivými objednávkami dle výsledku kontroly a požadavku zadavatele do výše předpokládané hodnoty veřejné zakázky.
Druh prací určuje soupis prací včetně předpokládaného objemu prací, příloha č. 4 této výzvy k podání nabídek. Předpokládaný objem je orientační a je v něm vymezena většina možných prací, které mohou být zadávány v rámci údržby skalních masivů, tzn. některé položky nemusejí být využity, některé mohou být naopak převýšeny.
Zhotovitel si zajistí zdroje energií a potřebná povolení (zábor veřejného prostranství, zvláštní užívání komunikace, přechodné dopravní značení apod.).

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    19.11.2019