Veřená zakázka

Tribuna areál Viktoria Mariánské Lázně – PD

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnostiProjekty a studie
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
71320000-7 - Technické projektování
Popis:

Město Mariánské Lázně plánuje výstavbu kryté tribuny ve svém sportovním areálu Viktoria. V tomto areálu, na přibližně stejném místě, tribuna byla. Musela však být, pro svůj špatný technický stav, odstraněna.
Tribuna bude řešena dle „Studie využitelnosti objektu tribuna Areál Viktoria Mariánské Lázně“ se Situací umístění – návrh 2, tj. pro přidání dvou pruhů běžecké dráhy; uvedená studie je součástí zadávací dokumentace.

Záměrem města je zadat zpracování komplexní projektové dokumentace pro spojené územní a stavební řízení a dokumentace pro provedení stavby, včetně vyhotovení rozpočtu tak, aby tato dokumentace posloužila jednak k umístění a povolení této stavby a též podklad pro výběr zhotovitele stavby. Součástí zpracování projektové dokumentace bude též komplexní inženýrská činnost k zajištění územního rozhodnutí a stavebního povolení. Projektová dokumentace musí obsahovat všechny potřebné součásti, které jsou k naplnění záměru města potřebné (napojení na inženýrské sítě, zajištění přístupových cest apod.).
Součástí projektové dokumentace bude také parkoviště P1 a P2 pro osobní automobily dle Analýzy dopravy v klidu od projektové kanceláře UNIART Mariánské Lázně z 03/2021, která je rovněž součástí zadávací dokumentace.
Zadavatel má v úmyslu projektovou dokumentaci použít jako podklad k žádosti o dotaci z Národní sportovní agentury.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    03.08.2021