Veřená zakázka

Technologie chovu laboratorních zvířat - II

Číslo ve věstníku:
499323
Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Nábytek
Nábytek ->  Ostatní Technologie, stroje, přístroje a elektronikaMateriál, součástky a náhradní díly
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
38000000-5 - Laboratorní, optické a přesné přístroje a zařízení (mimo skel),
39151100-6 - Regály,
42921000-8 - Přístroje k čištění, plnění, rovnání nebo balení lahví a jiných nádob,
42973000-7 - Části plnících strojů,
44619000-2 - Jiné nádoby
Popis:

Účelem zadávacího řízení je uzavření rámcové smlouvy s jedním vybraným uchazečem ve smyslu § 11 ZVZ, jejímž předmětem budou dodávky nových přístrojů pro zvěřinec, blíže specifikovaných v zadávací dokumentaci a které představují část přístrojového vybavení projektu BIOCEV. Jedná se o funkčně propojenou sestavu přístrojů, která jako celek minimalizuje logistickou, provozně organizační a servisní náročnost provozu zvěřince. Rámcová smlouva, jež stanoví podmínky týkající se jednotlivých veřejných zakázek, bude s vybraným uchazečem uzavřena na dobu 4 let. Zadávání dílčích plnění (konkrétních veřejných zakázek), na základě rámcové smlouvy, bude probíhat v průběhu trvání rámcové smlouvy postupem podle § 92 odst. 1 písm. a) ZVZ, kdy zadavatel písemně vyzve vybraného uchazeče k poskytnutí plnění na základě jednotlivých objednávek v rozsahu dle skutečných požadavků zadavatele vyplývajících z technické dokumentace a specifikace (část 2 zadávací dokumentace) a rámcové smlouvy (část 3 zadávací dokumentace) a v souladu s jeho finančními možnostmi.
Zadavatel bude požadovat plnění první dodávky spočívající v dodávce všech přístrojů ze skupiny A i skupiny B dle kalkulační tabulky nabídkové ceny v počtech kusů uvedených ve sloupci „počet ks/první dodávka“ (část 4 zadávací dokumentace), blíže specifikovaných v technické dokumentaci a specifikaci (část 2 zadávací dokumentace). Dále zadavatel předpokládá objednávky přístrojů ze skupiny B dle kalkulační tabulky nabídkové ceny v maximálních počtech kusů uvedených ve sloupci „počet ks/maximální“ (část 4 zadávací dokumentace).
Podrobná specifikace procesu objednávek předmětu veřejné zakázky je uvedena v návrhu rámcové smlouvy (část 3 zadávací dokumentace).
Podrobnou specifikaci předmětu plnění této veřejné zakázky stanovil zadavatel v technické dokumentaci a specifikaci (části 2 zadávací dokumentace), přičemž uchazeč je povinen bezezbytku splnit veškeré v ní uvedené technické parametry.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    13.10.2014
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    02.12.2014
  • calendar_today 
    Termín otevírání obálek:
    02.12.2014