Veřená zakázka

TECHNICKÉ ZAJIŠTĚNÍ KULTURNÍCH AKCÍ MěDK

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Vzdělávání a konferenceOstatní
CPV kódy:
79952100-3 - Organizace kulturních akcí
Popis:

Předmětem této veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy na zajištění technického vybavení při pořádání kulturních akcí pro MěDK, včetně souvisejících služeb, spočívajících například v kompletaci, nastavení a ovládání předmětného technického vybavení, dopravě a dalších souvisejících službách.

Na základě výsledků tohoto výběrového řízení bude s vybraným dodavatelem uzavřena rámcová smlouva s maximální výší plnění 2 mil. Kč bez DPH.
Vlastní plnění bude realizováno na základě písemné výzvy, formou dílčích smluv k poskytnutí dílčích plnění.
Bližší informace ke specifikaci předmětu plnění jsou uvedeny v příloze č. 3 této zadávací dokumentace „Specifikace položek předmětu dodávky “.

Dodání technického vybavení k zajištění kulturních akcí, na základě dílčích smluv, bude realizováno dle přiložené technické specifikace uvedené v příloze č. 3 této zadávací dokumentace „Specifikace položek předmětu dodávky – (rozpočet)“.

Rozsah a kvalita předmětu výzvy je vymezena:
• poptávanými komponenty dle přílohy č. 3 této zadávací dokumentace „Specifikace položek předmětu dodávky – (rozpočet),
• položkovými rozpočty sestavenými na základě přílohy č. 3 této zadávací dokumentace „Specifikace položek předmětu dodávky – (rozpočet)“,
• příslušnými ČSN a předpisy platnými v době předmětu převodu,
• zadávacími podmínkami;

Dodavatel bude poskytovat nájem zboží zadavateli na základě rámcové smlouvy dle nejvyšších standardů, profesní efektivity, kvality a bezúhonnosti. Dodavatel bude při realizaci plnění veřejné zakázky respektovat právní řád České republiky. Dodavatel je povinen v rámci plnění předmětu rámcové smlouvy provést veškeré výkony, kterých je třeba k předání předmětu nájmu a uvedení do řádného provozu.
Zadavatel připouští plnění ve spolupráci s poddodavateli.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    29.10.2021