Veřená zakázka

Systémy pro dokumentaci a kvantifikaci chemiluminiscence/fluorescence na membránách a proteinů/nukleových kyselin v gelech

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
CPV kódy:
38000000-5 - Laboratorní, optické a přesné přístroje a zařízení (mimo skel),
38400000-9 - Nástroje pro kontrolu fyzických vlastností,
38430000-8 - Snímací a analytické aparáty
Popis:

Jedná se o podlimitní veřejnou zakázka rozdělenou v souladu s § 35 a § 101 ZZVZ na dvě části. Cílem zadávacího řízení pro část 1. VZ a část 2. VZ je uzavření kupní smlouvy s jedním dodavatelem pro každou dílčí část veřejné zakázky, která upraví podmínky plnění jednotlivých částí veřejné zakázky, jejichž předmětem bude dodávka předmětu plnění veřejné zakázky, blíže specifikovaného v ZD a v závazných vzorech kupních smluv, které tvoří přílohu č. 2a a č. 2b této ZD.
Předmětem veřejné zakázky v části 1. s názvem „Kompatibilní modulární systémy ke snímání chemiluminiscence na membránách a pro detekci proteinů a nukleových kyselin v gelech“ jsou tři systémy, které se vyznačují vysokou citlivostí a kvalitou získaného obrazu.
Předmětem veřejné zakázky v části 2. s názvem „Systém ke snímání chemiluminiscence a fluorescence na membránách a pro detekci proteinů a nukleových kyselin v gelech“ je jeden systém ke snímání chemiluminiscence a fluorescence (RGB, NIR, IR s odpovídajícími filtry) na membránách a pro detekci proteinů a nukleových kyselin v gelech.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    25.06.2020