Veřená zakázka

Systém pro automatické odprášení a homogenizaci povrchu dílů po aditivní výrobě

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42900000-5 - Různá strojní zařízení pro všeobecné účely a speciální strojní zařízení,
42990000-2 - Ostatní účelové stroje
Popis:

Předmětem výběrového řízení je dodání, instalace a zprovoznění systému pro automatické odprášení a homogenizaci povrchu dílů po aditivní výrobě. Tento systém zbude zajišťovat proces čištění dílů po aditivní výrobě v souladu se ISO standardy zadavatele a musí být kompatibilní s následnými úpravami dílů pomocí dalších procesů zadavatele (vaporizace povrchu, lakování) ve smyslu garance opakovatelnosti výstupu a kvality zpracování.
Dodavatel bude ručit za celkovou funkčnost řešení, zejména pak implementaci do výrobního workflow výroby pomocí aditivních technologií včetně postprocesního zpracování dílů a také poskytnutí otevřeného rozhraní (API) pro napojení na informační systém zadavatele.
Systém pro automatické odprášení a homogenizaci povrchu dílů po aditivní výrobě se skládá ze 2 zařízení pro automatické čištění dílů po aditivní výrobě a 2 zařízení pro automatickou homogenizaci povrchu dílů po aditivní výrobě. Každé zařízení bude obsahovat odkládací filtrační stůl.

Dodané komponenty musí být nové, nepoužité, nerepasované.

Předmět díla bude proveden v nejlepší možné kvalitě a v souladu s příslušnými normami a předpisy platnými v době plnění předmětu zakázky. Technický a uživatelský standard zakázky je definován technickou specifikací, která je součástí zadávací dokumentace jako její příloha č. 4.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    16.03.2023