Veřená zakázka

Systém design

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Středočeský kraj
Kategorie:
Výzkum a vývoj
CPV kódy:
73110000-6 - Výzkum
Popis:

Hlavním cílem celého projektu je kompletní vývoj a výzkum interiérové příčky s protipožární odolností jako nového produktu, který bude obsahovat vlastní unikátní pokročilé funkce postavené na inovativních technologiích. Technické vlastnosti příček výrazně přispívají k parametrům vnitřního prostředí budov, ve které člověk tráví až 80% svého času. Vysokou přidanou hodnotou takové příčky bude především její požární odolnost v kombinaci s vysokou akustikou. Dále tím je inovační propojení s trendy nastávající budoucnosti například spolupráce s BIM informačním modelem budovy, procesem správy dat o budově během celého jejího životního cyklu, což je plně v souladu s trendy Průmyslu 4.0.
Předmětem tohoto zadávacího řízení je dle výše uvedeného a na základě předaných informací v rámci zadávacího řízení a v následující spolupráci se zadavatelem a jeho dalšími partnery a konzultanty provést veškeré vývojové a designerské činnosti vedoucí ke komplexnímu vývoji systémů prosklené dvojité interiérové příčky s požární odolností pod vedením projektového manažera zadavatele.
Požadavky na předmět veřejné zakázky jsou dále vymezeny technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí této zadávací dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    24.09.2018