Veřená zakázka

Svoz a likvidace komunálního odpadu, svoz a využití některých samostatně vytříděných využitelných složek komunálního odpadu (papír, sklo a plasty s nápojovými kartony) II.

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Středočeský kraj
Kategorie:
Odpadové hospodářství, ekologie
Odpadové hospodářství, ekologie ->  Svoz odpadu
CPV kódy:
90511200-4 - Sběr odpadu z domácností,
90512000-9 - Odvoz odpadu,
90513100-7 - Likvidace odpadu z domácností
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je:
a) Pravidelný svoz a energetické využití/odstranění veškerého směsného komunálního odpadu kat. číslo 200301 z území obce Chýně (fyzické osoby a původci zapojení do systému odpadového hospodářství obce) a zároveň svoz a energetické využití/odstranění některých samostatně vytříděných využitelných složek komunálního odpadu (papír, sklo a plasty s nápojovými kartony) umístěných v katastru obce v intervalech dle přílohy č. 1 této smlouvy.
b) Pravidelný svoz a materiálové využití veškerého biologicky rozložitelného odpadu z domácností kat. číslo 200201 dle přílohy č. 1 této smlouvy z území obce Chýně.
c) Pravidelný svoz a materiálové využití veškerého plastu kat. číslo 200139 ve směsi s kompozitními obaly „dům od domu“ kat. číslo 150105 dle přílohy č. 1 smlouvy z území obce Chýně.
d) Pravidelný svoz a materiálové využití veškerého plastu kat. číslo 200139 ze všech sběrných hnízd na území obce dle přílohy č. 1 a 2 smlouvy (kontejnery ve vlastnictví obce).
e) Pravidelný svoz a materiálové využití veškerého papíru „dům od domu“ kat. číslo 200101 dle přílohy č. 1 smlouvy z území obce Chýně.
f) Pravidelný svoz a materiálové využití veškerého papíru kat. číslo 200101 ze všech sběrných hnízd na území obce dle přílohy č. 1 a 2 smlouvy (kontejnery ve vlastnictví obce).
g) Pravidelný svoz a materiálové využití veškerého skla kat. číslo 200102 ze všech sběrných hnízd dle přílohy č. 1 a 2 smlouvy (kontejnery ve vlastnictví obce).
h) Pravidelný svoz a materiálové využití veškerých olejů a jedlých tuků kat. číslo 200125 ze všech sběrných hnízd dle přílohy č. 1 a 2 smlouvy (kontejnery ve vlastnictví obce).
i) Na objednávku svoz a energetické využití/odstranění objemného odpadu kat. číslo 200307 z velkoobjemového kontejneru 20 m3 ze sběrného místa (kontejner ve vlastnictví obce).
j) Zpracování výkazů pro autorizovanou obalovou společnost EKO-KOM, a.s. Výkaz bude předkládán objednateli.
k) Vedení průběžné evidence o převzatých odpadech, dle vyhlášky č. 383/2001 Sb., o podrobnostech nakládání s odpady, v platném znění. Tato evidence bude předána objednateli do 20. dne následujícího kalendářního měsíce za předchozí měsíc ve formátu xlsx a do 20. ledna kalendářního roku za předchozí rok v datovém standardu Integrovaného systému pro plnění ohlašovacích povinností (ISPOP). Tato evidence bude předložena objednateli ke schválení a zaslána jako hlášení o produkci odpadů a nakládání s odpady v aktuálním datovém standardu ISPOP.
l) Evidence, načítání, export a předávání měsíčních výkazů na všechny sběrné nádoby na směsný komunální odpad dle pokynu objednatele. Snímání sběrných nádob pomocí čtečky na čárové kódy či QR kódy. Online napojení čtečky pro evidenci plateb.

Blíže k předmětu plnění je uvedeno v přílohách Příloha č. 1 – Návrh smlouvy a Příloha č. 5 – Soupis služeb - ceník zadávací dokumentace a v příloze č. 6 Studie OH obce Chýně .
Veřejná zakázka není podle § 35 ZZVZ členěna na části.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    20.04.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    22.05.2020