Veřená zakázka

Studie proveditelnosti k projektovým záměrům: "Město Sokolov - Kybernetická bezpečnost" a "Město Sokolov - E-Government"

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Projekty a studie
CPV kódy:
71241000-9 - Studie proveditelnosti, poradenství, analýza
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je zpracování Studií proveditelnosti a poskytnutí služeb s tím souvisejících v rámci projektových záměrů: „Město Sokolov - Kybernetická bezpečnost“ a „Město Sokolov - E- Government“. Studie budou realizovány v souladu s Obecnými a Specifickými pravidly pro žadatele a příjemce z Integrovaného regionální operačního programu, specifického cíle SC 1.1: „Využívání přínosů digitalizace pro občany, podniky, výzkumné organizace a veřejné orgány“, do kterého zadavatel předpokládá předložení žádostí o dotaci na spolufinancování výše uvedených projektů.

Specifikace a rozsah plnění veřejné zakázky jsou uvedeny v příloze č. 7 Zadávací dokumentace - výzvy.

Zakázka je dělena na 2 části. Účastník může podat nabídku do jedné či obou částí (do každé části je nutné podat samostatnou nabídku).

Předmětem 1. části veřejné zakázky je zpracování Studie proveditelnosti k projektovému záměru „Město Sokolov - Kybernetická bezpečnost“.

Předmětem 2. části veřejné zakázky je zpracování Studie proveditelnosti k projektovému záměru „Město Sokolov - E- Government“.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    13.04.2022